Sladka Anina kuhinja

Sladka Anina kuhinja - Ana Žontar Kristanc | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Žontar Kristanc
DIMENZIJA
6,58 MB
IME DATOTEKE
Sladka Anina kuhinja.pdf
ISBN
8762287094001

OPIS

V knjigi je več kot 150 preizkušenih receptov in prav vsi imajo mojo osebno noto. Kadarkoli vas bo mikalo kaj speči, boste v kuharici zagotovo našli kaj zase, saj so v njej recepti, ki so primerni za vse letne čase, praznike, občutljivosti ... V njej boste našli poletno kategorijo,ki je polna sezonskega sadja, hladnih in osvežilnih sladic. Preprosto kategorijo, kjer so recepti za takrat, ko vas priganja čas. Brezglutensko kategorijo s 35 slastnimi recepti za vse, ki so občutljivi za gluten. Med njimi se jih veliko skriva tudi za tiste, ki imate težave z mlečnimi izdelki in jajci. Za primeren konec pa sta zadnji kategoriji namenjeni dnevom, ko se v Sloveniji največ peče, torej za praznike. V praznični kategoriji vas čakajo recepti z orehi, rožičem in še in še. Za vse, ki svojo ljubezen radi delite prek doma pripravljenih daril, pa sem strnila recepte za kar nekaj zanimivih domačih poslastic, ki jih lahko podarite. Knjiga vsebuje več kot 150 preizkušenih sladkih receptov v 5 kategorijah za vse možne sladke priložnosti: - preproste sladice - brezglutenske sladice - poletne sladice - praznične sladice - sladka darila

Kotni element (dimenzije 90cmx90cm) s polico, levo od tega elementa je prostor za popolnoma vgradni pomivalni stroj, sledi element za kuhinjsko korito, nato varianta klopi z odprtimi regali in elementi na vrata. Desno od kotnega elementa imamo element s predalom (v katerem je lesen organizator za pribor) in ... Mar 27, 2017 - ZAHTEVNOST: 1/5 ČAS PRIPRAVE: 40-45 minut - skupaj s peko Za 1 skodelico- 1 osebo.

ali Sladka darila Domača granola z agavinim sirupom, čokoladnimi kapljicami in praženimi lešniki 218 Domači čokoladni greh s pomarančno lupinico 220 Obrazna maska iz pomarančne lupinice v prahu 221 Regratov med 222 Ovsena jogurtova obrazna maska proti aknam in glavobolu 224 Domači limonovo-jagodni balzam za ustnice 225 Praznični hrustljavi mandlji 226 Anina kuhinja Torta sladka pravljica je bila rojstnodnevna torta za mojega malega Liama, ki obožuje lizike in jagode. Morali bi videti izraze otrok, ko sem jo prinesla na mizo. Niso samo sladki polžki božanski.

POVEZANE KNJIGE