Roger Federer

Roger Federer - Chris Bowers | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Bowers
DIMENZIJA
6,81 MB
IME DATOTEKE
Roger Federer.pdf
ISBN
8777657851362

OPIS

Kdo je največji? To se sprašujejo otroci na šolskih igriščih, odrasli pri pogovoru o legendarnih športnikih v baru, novinarji, ki poskušajo oceniti relativne uspehe posameznikov, in nešteti drugi.Od zmage na odprtem prvenstvu Francije in v Wimbledonu leta 2009 je teniški svet večinoma enoten, da je Roger Federer največji teniški igralec vseh časov. Toda kdo je Roger Federer? Od kod prihaja? In kako ga je pot do veličine izoblikovala?Biografija Rogerja Federerja se piše v presežnikih: prvi poklicni teniški igralec, ki je s turnirskimi nagradami zaslužil 8 milijonov dolarjev v eni sezoni; prvi, ki je osvojil deset ali več naslovov v treh zaporednih sezonah; prvi po dvajsetih letih, ki je dobil devetdeset dvobojev v sezoni; in prvi, ki je sedemnajstkrat zmagal na turnirjih za veliki slam.Odlično branje za vse športne navdušence!

1 in the ATP rankings a record total 310 weeks (shared with Novak Djokovic ... Federer out of Miami Open but still on for Doha . Roger Federer is withdrawing from this month's Miami Open so he can spend extra time preparing to get back out on tour after undergoing two ... Roger Federer claimed back-to-back final-set tie-break wins at the same tournament for the third time in his career at the 2017 Miami Open presented by Itau.

He turned pro in 1998, and with his victory at Wimbledon in 2003 he became the first Swiss man to win a Grand Slam ... Roger Federer. Tennis.

POVEZANE KNJIGE