Res sem srečna

Res sem srečna - Jessica Knoll | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jessica Knoll
DIMENZIJA
6,21 MB
IME DATOTEKE
Res sem srečna.pdf
ISBN
3136705099766

OPIS

Sveže, sočno in šokantno – fascinanten spoj Hudičevke v Pradi, Seksa v mestu in romana Ni je več.Ani FaNelli je v najstniških letih na prestižni zasebni šoli Bradley doživela šokantno javno ponižanje, zaradi katerega se je obupno želela spremeniti. Zdaj, ko ima glamurozno službo, drago garderobo in postavnega zaročenca iz stare ugledne družine, je čisto blizu popolnemu življenju, za katero je tako trdo delala.Toda Ani ima skrivnost.V njeni preteklosti je zakopanega nekaj, kar jo še vedno preganja – boleča skrivnost, ki grozi, da se bo prebila na dan in uničila vse.Ko se filmska ekipa odloči, da bo posnela njeno plat zgodbe izpred petnajstih let, ji začnejo stvari uhajati izpod nadzora …

Vse moči sem namenjala temu, da bi jo pozdravila. Počasi se vračam.

Če bi svojo srečo ocenil od 1 do 10, bi jo trenutno ocenil z oceno 8. Jaz sem to pot iskal zelo dolgo časa. Zase lahko rečem, da sem nadpovprečno srečna oseba, kljub temu je za izboljšave na voljo še dovolj prostora.

POVEZANE KNJIGE