Pečine

Pečine - Peter Nichols | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Nichols
DIMENZIJA
8,64 MB
IME DATOTEKE
Pečine.pdf
ISBN
7700332885544

OPIS

Roman Pečine se med slikovitimi pogledi na Sredozemsko morje in bujne oljčnike začne z nepričakovanim srečanjem in skrivnostjo. Kaj se je zgodilo leta 1948, da je tako nenadoma in za vedno ločilo mladoporočenca, ki nista nikdar več spregovorila, čeprav sta še naslednjih šestdeset let živela na istem otoku, Majorki? In kako je njuna zgodovina desetletja pozneje oblikovala ljubezensko življenje njunih otrok, ki si nista v sorodu? Kako je usmerjala odločitve sodobnega Romea in Julije? Pečine so dvojna ljubezenska zgodba o skrivnosti, ki je zaznamovala dve družini, štiri ljubimce in eno skupnost hotelskih gostov ob morju.Peter Nichols je napisal pronicljiv grenko-sladek, inteligenten in romantičen roman o tem, kako je lahko resnica, ki jo zgolj predpostavljamo in morda ni celotna zgodba, močna kot spona, vez in prepreka; in kako lahko eno napačno razumljeno dejanje nepopravljivo odmeva skozi desetletja.

Stanovništvo. Na popisu stanovništva 2011.

PD Domžale sporoča, da se je na spodnji poti (severna varianta) preko Pasje peči ... Video 5ek: Pečine, trejli, parki in e-kolesa mtb.si / Novice / video5ek video MacAskill na otoku Skye, nakup e-kolesa z IFHT Films, zvok hitrosti s Thibautom Daprélo, Blenky na polno, brez zavor z Maxom Otzelbergerjem in 100 sekund s Coreyjem Walshem. Podjetja v kraju PEČINE po dejavnosti kultura in umetnost na najdi.si zemljevidu. Uvajanje tehnologij, ki imajo eroi manjši od mejnega, še pospešuje trend nižanja družbenega eroi in nas potiska proti robu energijske pečine (ang. Net Energy Cliff).

POVEZANE KNJIGE