Mala obalna pekarna

Mala obalna pekarna - Jenny Colgan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Colgan
DIMENZIJA
9,66 MB
IME DATOTEKE
Mala obalna pekarna.pdf
ISBN
5652734955655

OPIS

Polly Waterford si skuša opomoči po uničujoči zvezi in propadlem poslu, zato odpotuje v zaspano obmorsko letovišče v Cornwallu, kjer nad zapuščeno pekarno najame majhno stanovanje.Dolge in samotne dni si zapolni s svojim najljubšim konjičkom – peko kruha. Tisto, kar ji je prej predstavljalo zgolj razvedrilo ob koncu tedna, nenadoma dobi nov pomen: Polly vsa svoja čustva prelije v oblikovanje pekovskih dobrot, ki postajajo vedno boljše in boljše. Z oreški in semeni, z oljkami in pikantno klobaso, z lokalnim medom (ki ga dobiva pri čebelarju Hucklu) ter z zalogami odločnosti in ustvarjalnosti, za katere sploh ni vedela, da jih ima, Polly peče in peče in peče ... In ljudje kmalu izvedo za to.Bo prav kruh, ki simbolizira življenje, popolnoma spremenil Pollyjin svet in pogled nanj? Si bo Polly upala odrezati svoj kos (užitkov) in začeti znova?Ljubezenski roman, začinjen z dobršno mero življenjskosti pa tudi humorja, bo očaral vse, ki prisegajo na dobro zgodbo in … slasten kruh. Zaradi obojega boste ob branju mlaskali od ugodja!

Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev. 1.

Avtorica: Jenny Colgan Založba: Učila International, 2015 Cena: 12,90 evra (mehka vezava) ... Recenzija knjige Mala obalna pekarna o kateri se je pred kratkim na veliko govorilo. Knjigo iskreno pokomentiram, prebereš si lahko citate iz knjige in več. Knjiga Poletje v mali obalni pekarni je sicer nadaljevanje romana Mala obalna pekarna, vendar se lahko bere popolnoma samostojno.

POVEZANE KNJIGE