Larina cvetličarna

Larina cvetličarna - Ella Griffin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ella Griffin
DIMENZIJA
3,81 MB
IME DATOTEKE
Larina cvetličarna.pdf
ISBN
5226740576766

OPIS

Enainštiridesetletna Lara po izgubi še nerojenega otroka svoje življenje povsem obrne na glavo. Sledi šepetu svojega srca, pusti dobro plačano službo grafične oblikovalke in sredi Dublina odpre cvetličarno Cvet in rast, ki pa še zdaleč ni običajna prodajalna cvetlic: Lara je namreč prepričana, da lahko s cvetjem vsakdo izrazi svoja čustva ter tudi tisto, česar si sicer ne upa izreči, zato se cvetličarka predano posveča vsaki posamezni stranki.A v svoje delo je tako vpeta, da ne opazi, da je njen zakon vedno bolj podoben veneči roži, ki brez skrbne nege in ljubezni počasi vene in umira. Zaradi zastaranih, nikdar zaceljenih notranjih ran Lara znova doživi nekaj bolečih udarcev. In tu so še njene stranke, nekatere zahtevne in tudi muhaste, druge pa kot rožice potrebne pozornosti in ljubečega odnosa – prav vse pa so, kot se zdi, (usodno) povezane s priljubljeno cvetličarko.Bo Lari po vsem doživetem vendarle uspelo v življenje vnesti več vedrine? Se bo ob vseh znakih, ki ji prihajajo na pot med delom, znala ustaviti in zadihati, da bo lahko znova vzcvetela?Občutena ljubezenska zgodba priljubljene irske pisateljice je posuta z iskrivim slogom, dramatičnimi zasuki in dišečimi izbranimi cvetlicami!

[email protected] Informacije in pomoč. Dostavljamo na dom oz.

Dunajska cesta 120 1000 Ljubljana (brezplačno parkirišče pred cvetličarno) Delovni čas: pon-pet: 8.00 - 18.00 sobota: 8.00 - 12.00 nedelja in prazniki*: zaprto * (odprto za Valentinovo, Dan žena, Materinski dan in 1. november) Kontakt; 031 301 067 041 597 368 [email protected]; Podjetje ... Cvetličarna Urška je z vami ob vsakem trenutku.

POVEZANE KNJIGE