Dobra žena

Dobra žena - Jill Alexander Essbaum | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Alexander Essbaum
DIMENZIJA
9,2 MB
IME DATOTEKE
Dobra žena.pdf
ISBN
4926311743834

OPIS

Anna Benz, Američanka na koncu tridesetih, živi z možem Brunom, švicarskim bančnikom, ter njunimi tremi otroki v popolnem predmestju Züricha. Kljub temu, da je dobro preskrbljena, se življenje v njej ruši. Brezciljna in vedno bolj nesposobna, da bi se povezala s čustveno nedostopnim Brunom ali celo s svojimi lastnimi mislimi in občutji, se poskuša predramiti z novimi izkušnjami: tečajem nemščine, jungovsko analizo in nizom spolnih razmerij, v katera se spusti s takšno lahkotnostjo, da preseneti celo samo sebe. A napetost se zaostruje in stvari ji začnejo uhajati izpod nadzora …Ameriška pisateljica Jill Alexander Essbaum je z Dobro ženo ustvarila intimno, intenzivno in z natančnostjo švicarskega noža izpisano zgodbo o zakonu, zvestobi, seksu in moralnosti. Anna Benz je navdušujoča junakinja s strastmi in odločitvami, ki krmari med naslado in ljubeznijo, krivdo in sramom ter izgovori in razlogi. Njena zgodba, polna odkritosti in lepote, nam razkriva, kako se ustvarjamo in izgubljamo, ter prikazuje včasih katastrofalne odločitve, ki jih sprejemamo v iskanju lastnega jaza.Navdušujoč roman o zakonu, zvestobi, seksu in moralnosti z očarljivo glavno junakinjo, ki se trudi živeti smiselno življenje.

Večinoma,« nas poučita začetna stavka knjige, ki v nadaljevanju pred nami odpre zgodbo osamljene ženske v tujem mestu s poštirkano kulturo njenih prebivalcev, kjer ji samo trenutki pobega iz realnosti ter nebrzdani seks z ljubimcem, ki ga je spoznala na tečaju nemščine, katere se skuša neuspešno naučiti, pomagajo preživeti v tem čustveno hladnem in bivanjsko izpraznjenem okolju. © 2021 Dobra Karma splošni pogoji politika zasebnosti načini plačila, dostava, reklamacije piškotki Dobra žena, režijski prvenec srbske veteranske igralke Mirjane Karanović, nadaljuje dolgi filmski niz balkanske povojne introspekcije, pri čemer v ospredje postavi tradicionalno srbsko ženo, 12. november 2016 ob 18:48 Dobra žena skozi zgodbo o ženski, ki skrbno neguje podobo zgledno urejene družine, dokler ji v roke ne pride videokaseta z dokazi o moževih vojnih zločinih, dregne v bolečo in slabo oskrbovano rano srbske polpretekle zgodovine.

1,072 likes. Feature film "A good wife" directed by actress Mirjana Karanovic.

POVEZANE KNJIGE