Dnevi zavrženosti

Dnevi zavrženosti - Elena Ferrante | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elena Ferrante
DIMENZIJA
11,82 MB
IME DATOTEKE
Dnevi zavrženosti.pdf
ISBN
3111480160562

OPIS

Find more similar flip PDFs like Dnevi zavrženosti. Download Dnevi zavrženosti PDF for free. DNEVI ZAVRŽENOSTI << prejšnji izdelek.

Nič hudega slutečo osemintridesetletno Olgo nekega dne po kosilu zapusti mož, dostojanstveno, razumsko, sklicujoč se na zmedenost, utrujenost ... V romanu Dnevi zavrženosti se Ferrantejeva osredotoča na izsek iz življenja glavne protagonistke, 38-letne Olge. Bralec je vanj potisnjen brez vnaprejšnjega opozorila, roman se začenja s povedjo: "Neko aprilsko popoldne, tik po kosilu, mi je mož povedal, da me zapušča."Od tu naprej vse, kar je Olga s soprogom gradila v petnajst let trajajočem zakonu, začne brezkompromisno razpadati. Gre za pripoved o osemintridesetletni Olgi, materi dveh otrok, ki jo mož zapusti zaradi mlajše ženske.

POVEZANE KNJIGE