Diagnoza: »Končno ozdravljeni!«

Diagnoza: »Končno ozdravljeni!« - Karl-Heinz Blank, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karl-Heinz Blank, ... [et al.]
DIMENZIJA
7,77 MB
IME DATOTEKE
Diagnoza: »Končno ozdravljeni!«.pdf
ISBN
5896094463674

OPIS

Svet okoli nas se spreminja s svetlobno hitrostjo, vendar kljub vsemu razvoju in znanosti moderne medicine še vedno ostaja precej bolezni, ki jih enostavno ne uspemo pozdraviti s klasičnimi pristopi. Govorimo predvsem o tipičnih boleznih sodobnega časa: vse od pomanjkanja energije in vitalnosti, utrujenosti, debelosti, alergij do kroničnih obolenj, kot so diabetes, kardiovaskularna obolenja, motnje v prebavnem sistemu in avtoimunske bolezni. Glavni razlog – poleg vsesplošnega pomanjkanja osebnega notranjega zadovoljstva – je pomanjkanje pravih hranil za delovanje encimskega sistema, kar ruši naravno regulacijo v organizmu. V tej knjigi se nahajajo pričanja zdravnikov, naturopatov in veterinarjev o izjemnih uspehih celostnega zdravljenja, ki so jih dosegli z uporabo koncentriranih biorazpoložljivih encimov v tekoči obliki. Z uporabo biorazpoložljivih encimov tako v človeškem kot v živalskem organizmu zelo hitro ponovno vzpostavimo naravno ravnovesje zdravega encimskega sistema. Celo zobozdravniki poročajo o hitrejšem popuščanju bolečin in učinkovitejšem zdravljenju. Prav učinkovitost je prepričala tudi strokovnjake za kozmetiko in lepotno nego, ki po novem pri svojem delu vse bolj posegajo po biorazpoložljivih encimih in beležijo enako uspešnost. Kaskadna fermentacija, metoda, po kateri se proizvajajo biorazpoložljivi encimi, je patentirana pri Evropskem patentnem uradu, pod številko 1153549.

Vabljeni k obisku portala! Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Knjiga Dr. Karl-Heinz Blank, E.

(avtor), Lawson Robert (avtor), Hall Joshua C. (avtor), Murphy Ryan (avtor), Škerget Maja (prevajalec) Leto izdaje 2015 COBISS.SI-ID 281152256; Isbn 978-961 ... Spletna lekarna Žužemberk - varna spletna lekarna s pestro in ugodno ponudbo ter prijaznim in strokovnim nasvetom.

POVEZANE KNJIGE