Anika in njene skrinjice

Anika in njene skrinjice - Bina Šijanec | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bina Šijanec
DIMENZIJA
6,98 MB
IME DATOTEKE
Anika in njene skrinjice.pdf
ISBN
8197517101454

OPIS

Otrokom ponuditi vse tisto, kar jim omogoča, da postanejo odgovorni, pošteni, dobrosrčni in podjetno naravnani odrasli ljudje, je največ, kar jim lahko damo.Anika je naravnana k željam in ciljem namesto k oviram, k dosežkom namesto k napakam, k možnostim namesto k omejitvam ter k radovednosti in čudenju namesto k domnevam. Pomembno vlogo pri tem imata starša, ki jo podpirata in spodbujata pri njenih idejah.Anika na igriv in preprost način male in velike otroke spodbuja k skrbnemu ravnanju z denarjem s pomočjo svojih skrinjic, k vizualizaciji in dejavnemu uresničevanju svojih želja in ciljev, k prevzemanju odgovornosti zase, k ustvarjalnemu in podjetnemu razmišljanju ter delovanju z namenom ustvarjanja blaginje zase in za druge.

Tako kot vsak, so tudi njene želje včasih grozile, da postanejo potreba zaradi katere bi se kršilo pravilo kupčkanja v skrinjicah. Anika in njene skrinjice - Kako je Anika kupčkala denar. Knjiga Anika in njene skrivnosti je namenjena temu, da se otroci in odrasli naučijo igrati igro "kupčkanje denarja".

slovenskem knjižnem sejmu vzbudila pozornost tako slovenske javnosti kot strokovnih komisij. Izmed nekaj tisoč knjig, razstavljenih na sejmu v Cankarjevem domu, jo je opazila komisija za izbor najlepše knjige.

POVEZANE KNJIGE