Anika in njene skrinjice

Anika in njene skrinjice - Bina Šijanec | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bina Šijanec
DIMENZIJA
5,86 MB
IME DATOTEKE
Anika in njene skrinjice.pdf
ISBN
4507146607641

OPIS

Otrokom ponuditi vse tisto, kar jim omogoča, da postanejo odgovorni, pošteni, dobrosrčni in podjetno naravnani odrasli ljudje, je največ, kar jim lahko damo.Anika je naravnana k željam in ciljem namesto k oviram, k dosežkom namesto k napakam, k možnostim namesto k omejitvam ter k radovednosti in čudenju namesto k domnevam. Pomembno vlogo pri tem imata starša, ki jo podpirata in spodbujata pri njenih idejah.Anika na igriv in preprost način male in velike otroke spodbuja k skrbnemu ravnanju z denarjem s pomočjo svojih skrinjic, k vizualizaciji in dejavnemu uresničevanju svojih želja in ciljev, k prevzemanju odgovornosti zase, k ustvarjalnemu in podjetnemu razmišljanju ter delovanju z namenom ustvarjanja blaginje zase in za druge.

Domov / Arhiv 2015_16 / Anika in njene skrinjice / anika okt 15 011 [1/11] Bina Šijanec - oglejte si vse knjige na Emka.si, Anika in njene skrinjice - Kako je Anika kupčkala denar... Skrinjice. 147 všečkov.

Mesto in poštna številka ... Arhiv 2015_16 / Anika in njene skrinjice. Toggle navigation Spletna galerija OŠ Radenci.

POVEZANE KNJIGE