Alkimija čistih okusov

Alkimija čistih okusov - Barbarella | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbarella
DIMENZIJA
8,16 MB
IME DATOTEKE
Alkimija čistih okusov.pdf
ISBN
8604287716682

OPIS

Avtorica Barbarella vam v svoji prvi knjigi podaja inspiracijo za pripravo različnih veganskih in vegetarijanskih receptov brez glutena.Božanske sladice, solate, brezglutenski kruh, krekerji, namazi, in ostali okusni recepti, lahko sedaj zadišijo tudi v vaši kuhinji!

ISBN 978-961-285-004-3. [COBISS.SI-ID 281514240] 151.

Poklepetali bomo o ofsetnem tisku, izbiri papirja in drugih dodelavah in vsem, kar boste potrebovali pri izvedbi projekta. Green Chef Barbarella: Alkimija čistih okusov, Barbara Radojlovič Sodoben slovenski kuharski priročnik za vse, ki si želijo ustvarjati z naravnimi sestavinami in naravnimi, čistimi okusi - s sestavinami, ki jih v večini lahko naberemo na vrtu in jih tako ali drugače lahko najdemo v naravi.. Preprosti recepti, ki ne zahtevajo veliko predznanja, Jan 8, 2020 - KNJIGA JE ŽAL RAZPRODANA ! Barbarella vas v svoji prvi knjigi z več kot 100 brezglutenskimi in veganskimi recepti vabi v svojo kuhinjo, kjer se njena kulinarična strast prepleta z bogatimi okusi in polnovrednimi rastlinskimi sestavinami. Z uživanjem rastlinske hrane sem se prvič srečala konec leta 2007, ko sem iskala naravno rešitev za svoje najboljše zdravje in počutje.

POVEZANE KNJIGE