Afera pred božičem

Afera pred božičem - Eloisa James | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eloisa James
DIMENZIJA
12,32 MB
IME DATOTEKE
Afera pred božičem.pdf
ISBN
7254426102095

OPIS

Nekega čudovitega božiča lady Perdita Selby, ki jo prijatelji in družina poznajo kot Poppy, spozna moškega, za katerega misli, da ga bo večno ljubila. Vražje privlačni vojvoda Fletcher je popoln ulov za nedolžno, mlado, dih jemajoče lepo Angležinjo. Njuna poroka je najbolj romantična, kar jih je kadar koli videla. Štiri leta kasneje Poppy in vojvoda postaneta eden vidnejših parov visoke družbe … A za zaprtimi vrati iskrica njune ljubezenske zgodbe ugasne.Vojvoda je odločen, da noče izgubiti ženske, ki si jo še vedno želi, in da si bo mamljivo naklonjenost svoje očarljive žene priboril nazaj … Ter se v opojnih dneh prve ljubezni izkazal z zares pregrešnim zapeljevanjem.

Iphone 12 mini 64gb. Predaja v višavju; Tracy Brogan.

Po poročanju Primorskih novicse preiskovalni sodnik le v primeru enega od devetih osumljenih ni strinjal s tožilstvom, ki je zahtevalo sodno preiskavo.Na sklepe se lahko osumljeni še pritožijo, a to sodne preiskave ne ustavi. Danes sem si privoščila relaksacijo v savni. Da telo zadiha, da se sprostijo živci, da se raztopi stres.

POVEZANE KNJIGE