Afera pred božičem

Afera pred božičem - Eloisa James | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eloisa James
DIMENZIJA
11,95 MB
IME DATOTEKE
Afera pred božičem.pdf
ISBN
4400797398173

OPIS

Nekega čudovitega božiča lady Perdita Selby, ki jo prijatelji in družina poznajo kot Poppy, spozna moškega, za katerega misli, da ga bo večno ljubila. Vražje privlačni vojvoda Fletcher je popoln ulov za nedolžno, mlado, dih jemajoče lepo Angležinjo. Njuna poroka je najbolj romantična, kar jih je kadar koli videla. Štiri leta kasneje Poppy in vojvoda postaneta eden vidnejših parov visoke družbe … A za zaprtimi vrati iskrica njune ljubezenske zgodbe ugasne.Vojvoda je odločen, da noče izgubiti ženske, ki si jo še vedno želi, in da si bo mamljivo naklonjenost svoje očarljive žene priboril nazaj … Ter se v opojnih dneh prve ljubezni izkazal z zares pregrešnim zapeljevanjem.

izd. Spletni velikan Facebook je sporočil, da je britansko podjetje Cambridge Analytica nedostojno ravnalo s podatki 87 milijonov njegovih uporabnikov. Po odmevnem razkritju žvižgača Christopherja Wylieja so se v javnosti sprva pojavljale informacije, da je podjetje zlorabilo podatke 50 milijonov uporabnikov priljubljenega družbenega omrežja. Ekonomist Jože P.

Po njegovih ocenah bo v aprilu incidenca znova okoli 200. Afera s svetovalnimi pogodbami je dobila nove razsežnosti pred božičem, ko je v Nemčiji prišlo na dan, da so z mobilnega telefona, ki ga je uporabljala kot obrambna ministrica, že avgusta izbrisali vse podatke, so poročali pri Deutsche Welle. Po tujem poročanju so kot razlog na obrambnem ministrstvu navedli varnostne razloge, pri čemer ... Šest dni pred božičem je Združeno kraljstvo potrdilo obstoj britanske različice virusa.

POVEZANE KNJIGE