Slovensko staroselstvo in Istri

Slovensko staroselstvo in Istri Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,91 MB
IME DATOTEKE
Slovensko staroselstvo in Istri.pdf
ISBN
6307008860172

OPIS

V knjigi petnajst avtorjev predstavlja novo ogrlico iz biserov spoznanj, dejstev in dokazov o tem, da smo Slovenci staroselski narod.Raziskovalni del:Duša Krnel-Umek: Staroselci v IstriCyril Hromnik: Sloveni, Slovaki, kje so vaše korenine?Mirko Škibin: Venetska srebrna ploščicaViljem Kralj: Ali so staroselci na Braču govorili slovensko?Leda Dobrinja: Istra – zemlja boginje EsteAngel Martelanc: Je naša zgodovina prava?Andrej Šiško: Istra – slovenskoga naroda deržavaDomoznanski in drugi prispevki:Vlado Grželj: Če hočete, mi verjemiteNadja Rojac: In sem se vprašalaIvan Novak: Ob dnevu svetega IvanaMarija Koren: Marija snežna na GrdišcahMarija Š. Jerman: Gradin – vas, ki jo nosim v srcuMitja Fajdiga: Megalitski Picugi v IstriFranc Šturm: Picugi

Grafično oblikovanje in storitve, Janja Dicandia, s.p. BABIČI 41F 6273 MAREZIGE KOPER (SLO) Tel: +386 5 655 1175 Med Kraškim robom in Jadranskim morjem se razteza Slovenska Istra, kjer se tradicija dobrega življenja preprostih ljudi prepleta z vplivi beneške kulture.

Rezerviraj na spletu, plačaj v hotelu. Ugodne cene in nobenih stroškov rezervacije.

POVEZANE KNJIGE