Primer Inšpektorja Parkeljtona

Primer Inšpektorja Parkeljtona - Milan Petek Levokov | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Petek Levokov
DIMENZIJA
8,23 MB
IME DATOTEKE
Primer Inšpektorja Parkeljtona.pdf
ISBN
2638567236145

OPIS

Nekega dne je na glavno policijsko postajo poklical prestrašen ženski glas: »Lepo prosimo za pomoč, v naši ulici je tiger!« »V kateri ulici? Kdo kliče?« je skušal poizvedeti dežurni policist. »V Brezovi ulici,« je odvrnil roteči glas. »Pohitite, prosim, nujno je, gre za življenje ljudi – « Potem se je zveza prekinila. To je bilo vse. Takšen je začetek napete detektivske zgodbe za otroke, kjer je glavni junak inšpektor Parkeljton. V stilu slavnega angleškega detektivskega kolega, Sherlock...

Svet je čudovit (recimo) (PICHON) Pravljice za punce, fante in vse ostale (PREGL) Prodam očeta (SANTOS) Kot noč in dan (SOKOLOV) Zlobna zobarka (WALIAMS) Variante avtorjevega imena: Levokov, Milan Petek; Petek, Milan; Levokov, Milan; Levokow, Milan P.; Levokow, Milan Mate Rimac: 'Kod nas je prosječna plaća 12.000 kn, dok Fina i drugi financijski servisi prikazuju 4600 kn' Sukladno tome osnovne bruto plaće su im 19.544 kune (pomoćnik glavnog inspektora) te 16.791 kuna bruto za načelnika sektora i pročelnika područnog ureda 1. kategorije. VIO bodo odšli s pisateljem Petkom, ki jim bo ves večer bral iz svoje najnovejše knjige Primer inšpektorja Parkeljtona - Ko pride tiger, z njim pa se bodo lahko tudi pogovarjali o pisanju, o knjigah in o vsem, kar jih bo zanimalo.

Milan Petek Levokov ( 0) ISBN/EAN:P_9789612751272. Redna cena: 14,90 € Nekega dne je na glavno policijsko postajo poklical prestrašen ženski glas: »Lepo prosimo za pomoč, v naši ulici je tiger!« »V kateri ... Primer Inšpektorja Parkeljtona.

POVEZANE KNJIGE