Predaja hudiču

Predaja hudiču - Lorraine Heath | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorraine Heath
DIMENZIJA
7,74 MB
IME DATOTEKE
Predaja hudiču.pdf
ISBN
4038847312099

OPIS

Vražji vojvoda na lovu za užitkom … Frannie Darling je odraščala na najnevarnejših ulicah Londona, obdana s tatovi in žeparji, pa tudi večjimi barabami. Čeprav je kljub težkemu otroštvu odrasla v izredno lepo žensko, ne želi imeti nobenega opravka z moškimi, ki hrepenijo po njej, ničvredneži, ki zahajajo v igralni salon, v katerem dela.Sama je sposobna skrbeti zase in sama se počuti popolnoma varno – varno, dokler v njen svet ne vstopi on in njeno življenje spet postane zelo nevarno.Z njo med rjuhe, ne pa tudi pred oltar. To si želi Sterling Mabry, osmi vojvoda Greystonski. Vendar Frannie sovraži arogantne aristokrate, ki jih zanima le lasten užitek. Zakaj torej misel na prepovedano srečanje z vražjim vojvodo v njej budi neukrotljivo poželenje? Njegovo željno telo kliče po sprostitvi … in pregrešni, čudoviti predaji.

DOBRODOŠLI na potepu po učno-sprehajalnih poteh v občini Lenart z okolico ali Poti Občina Lenart 2012 = Welcome to the nature trails in the municipality of Lenart and its surroundings = Herzlich willkommen auf den Lehrpfaden und Spazierwegen in der Gemeinde Lenart und Umgebung / scenarij Lidija Šipek ... [et al.] ; tekst in branje teksta Tatjana Mohorko ... TI=Predaja hudiču AU=Heath, Lorraine LA=slv - slovenski PY=2015 PU=Hiša knjig, Založba KMŠ SG=lBR\iod\u820(73)-311.2\aHEATH L.

2015 : Durrant ... D GEOGRAFIJA 6. DOBRODOŠLI na potepu po učno-sprehajalnih poteh v občini Lenart z okolico ali Poti Občina Lenart 2012 = Welcome to the nature trails in the municipality of Lenart and its surroundings = Herzlich willkommen auf den Lehrpfaden und Spazierwegen in der Gemeinde Lenart und Umgebung / scenarij Lidija Šipek ...

POVEZANE KNJIGE