Napad na kraljevino Tearling

Napad na kraljevino Tearling - Erika Johansen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erika Johansen
DIMENZIJA
11,94 MB
IME DATOTEKE
Napad na kraljevino Tearling.pdf
ISBN
5169802769009

OPIS

V nadaljevanju svetovno uspešne Sage o kraljevini Tearling sovražno kraljestvo Mortmesne z vojsko napade kraljevino Tearling ter ogrozi kraljico Kelseo in njeno vladavino.Z vsakim dnem Kelsea Glynn prevzema nove odgovornosti kot kraljica. Ker je prepovedala pošiljanje sužnjev v sosednje kraljestvo Mortmesne, je izzvala jezo Rdeče kraljice, okrutne nasprotnice, ki črpa moč iz črne magije in se je odločila, da bo svojo neustrašno vojsko poslala v Tearling, da bi si vzela, kar ji pripada. In invazije nič ne more ustaviti.A ko se sovražna vojska prebija vse bližje, se Kelsea skrivnostno poveže z osebo, ki je živela v času pred prehodom v novi svet: to je ženska po imenu Lily, ki se je borila za življenje v svetu, kjer so bile ženske popolnoma brez pravic. Usoda kraljevine Tearling – in njene kraljice – bi lahko bila odvisna od Lily in njene zgodbe, toda Kelsea ne ve, ali bo imela dovolj časa, da ugotovi, kako sta povezani.V tej večplastni pripovedi, v kateri se prepletajo magija, skrivnostnost in neustrašnost mlade junakinje, pomembno vlogo znova odigrajo kraljičini stražarji, pridružijo pa se jim tudi novi edinstveni liki, ki zgodbo ožarijo z lastno karizmo in vsak po svoje vlečejo niti kraljičine usode.

Isto tako i u vožnji dok držim volan zna utrnut prsti na jednoj ruci. Posao mi se sastoji u utovaru ili istovaru pomoću paletara vozač sam 40 ... TI=Rastlina je sveta, od korenin do cveta : tradicionalno znanje o rastlinskem svetu na Slovenskem AU=Mlakar, Vlasta LA=slv - slovenski PY=2015 PU=[samozal.] V.

Read 4,944 reviews from the world's largest community for readers. V nadaljevanju svetovno uspešne Sage o kraljevini T... Napad na kraljevino Tearling; The invasion of the Tearling Napad na kraljevino Tearling (The Invasion of the Tearling) knjiga avtorja/ice Erika Johansen.

POVEZANE KNJIGE