Napad na kraljevino Tearling

Napad na kraljevino Tearling - Erika Johansen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erika Johansen
DIMENZIJA
7,64 MB
IME DATOTEKE
Napad na kraljevino Tearling.pdf
ISBN
3185435110677

OPIS

V nadaljevanju svetovno uspešne Sage o kraljevini Tearling sovražno kraljestvo Mortmesne z vojsko napade kraljevino Tearling ter ogrozi kraljico Kelseo in njeno vladavino.Z vsakim dnem Kelsea Glynn prevzema nove odgovornosti kot kraljica. Ker je prepovedala pošiljanje sužnjev v sosednje kraljestvo Mortmesne, je izzvala jezo Rdeče kraljice, okrutne nasprotnice, ki črpa moč iz črne magije in se je odločila, da bo svojo neustrašno vojsko poslala v Tearling, da bi si vzela, kar ji pripada. In invazije nič ne more ustaviti.A ko se sovražna vojska prebija vse bližje, se Kelsea skrivnostno poveže z osebo, ki je živela v času pred prehodom v novi svet: to je ženska po imenu Lily, ki se je borila za življenje v svetu, kjer so bile ženske popolnoma brez pravic. Usoda kraljevine Tearling – in njene kraljice – bi lahko bila odvisna od Lily in njene zgodbe, toda Kelsea ne ve, ali bo imela dovolj časa, da ugotovi, kako sta povezani.V tej večplastni pripovedi, v kateri se prepletajo magija, skrivnostnost in neustrašnost mlade junakinje, pomembno vlogo znova odigrajo kraljičini stražarji, pridružijo pa se jim tudi novi edinstveni liki, ki zgodbo ožarijo z lastno karizmo in vsak po svoje vlečejo niti kraljičine usode.

V zgodbi v ospredje postavi fizično močnega, a čustveno ranljivega fanta, kateremu so usojena velika dejanja. A kraljevina Tearling ni pravljično kraljestvo. Boj za oblast je neizprosen in krvav, v ozadju deluje vrsta vplivnih skupin, Kelsei pa se razkrije še strašna resnica, ki jo Tear­ling plačuje gospodarsko in vojaš­ko moč­nejši sosedi v zameno za neodvisnost.

johansen uČila int. 2015 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Stran uporablja piškotke.

POVEZANE KNJIGE