Napad na kraljevino Tearling

Napad na kraljevino Tearling - Erika Johansen | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erika Johansen
DIMENZIJA
7,94 MB
IME DATOTEKE
Napad na kraljevino Tearling.pdf
ISBN
9025047395162

OPIS

V nadaljevanju svetovno uspešne Sage o kraljevini Tearling sovražno kraljestvo Mortmesne z vojsko napade kraljevino Tearling ter ogrozi kraljico Kelseo in njeno vladavino.Z vsakim dnem Kelsea Glynn prevzema nove odgovornosti kot kraljica. Ker je prepovedala pošiljanje sužnjev v sosednje kraljestvo Mortmesne, je izzvala jezo Rdeče kraljice, okrutne nasprotnice, ki črpa moč iz črne magije in se je odločila, da bo svojo neustrašno vojsko poslala v Tearling, da bi si vzela, kar ji pripada. In invazije nič ne more ustaviti.A ko se sovražna vojska prebija vse bližje, se Kelsea skrivnostno poveže z osebo, ki je živela v času pred prehodom v novi svet: to je ženska po imenu Lily, ki se je borila za življenje v svetu, kjer so bile ženske popolnoma brez pravic. Usoda kraljevine Tearling – in njene kraljice – bi lahko bila odvisna od Lily in njene zgodbe, toda Kelsea ne ve, ali bo imela dovolj časa, da ugotovi, kako sta povezani.V tej večplastni pripovedi, v kateri se prepletajo magija, skrivnostnost in neustrašnost mlade junakinje, pomembno vlogo znova odigrajo kraljičini stražarji, pridružijo pa se jim tudi novi edinstveni liki, ki zgodbo ožarijo z lastno karizmo in vsak po svoje vlečejo niti kraljičine usode.

Dobiš jo na Book Depository. V nadaljevanju svetovno uspešne Sage o kraljevini Tearling sovražno kraljestvo Mortmesne z vojsko napade kraljevino Tearling ter ogrozi kraljico Kelse... Druga knjiga v trilogiji Kraljevina Tearling (The Queen of the Tearling Series) - Saga o kraljevini Tearling, Napad na kraljevino Tearling in Usoda kraljevine Tearling Podatki o knjigi Založba: Učila International, d.o.o. Napad na kraljevino Tearling Erika Johansen.

Veb sajt je ozvučen Selektujte mišem deo teksta koji želite i potom kliknite na ikonicu zvučnika koja će se pojaviti nakon selektovanja. Djevojke će ovaj tjedan imati bajkoviti shopping jer trebaju pronaći odjevnu kombinaciju za kraljevsko vjenčanje. Hoće li Tonka u roku od četiri sata i s budžetom od 2000 kuna uspjeti zasjati poput prave princeze koja je upravo došla s kraljevskog dvora, ne propustite pogledati danas u 17:30 sati na RTL-u! V uradni izjavi, objavljeni v Royal Gazette, je tajska kraljeva palača sporočila, da je postala Sineenat Wongvajirapakdi "preveč ambiciozna" ter da se je poskušala "povzpeti na isti položaj kot kraljica"."Vedenje kraljeve spremljevalke je bilo razumljeno kot nespoštljivo." 34-letnici je kralj Maha Vajiralongkorn naziv uradne kraljeve spremljevalke podelil julija letos - zgolj dva meseca ... Na današnji dan, 29.

POVEZANE KNJIGE