Laurus

Laurus - Jevgenij Vodolazkin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jevgenij Vodolazkin
DIMENZIJA
9,70 MB
IME DATOTEKE
Laurus.pdf
ISBN
4147717438421

OPIS

Krivda zaradi smrti ljubljene zdravilca Arsenija požene na dolgo romanje skozi čas, na katerem doživi mnoge nenavadne prigode ter sreča številne nevsakdanje osebe in bajeslovna bitja. Pred bralčevimi očmi prepričljivo vstaja mistični svet srednjeveške Evrope, v katerem se živo prepletajo tako strašljive kot čarobne strani človeške vere in domišljije.Roman, epska odisejada, ki jo mnogi primerjajo z Imenom rože Umberta Eca, je izredno bogata in samosvoja pripoved o brezčasnih temah; ljubezni, izgubi, žrtvovanju in odrešitvi. Poleg prostora in časa potuje tudi skozi jezik. V slovenščino jo je z vsemi odtenki odlično prevedla Lijana Dejak in si s tem prislužila Sovretovo nagrado 2016.

Profit for purpose. Buying from Laurus means you have peace of mind that our profits are reinvested into good causes across the North West. Pilates studio Laurus se ukvarja z individualnimi in skupinskimi vadbami, ki pripomorejo k boljšemu počutju vaše hrbtenice.

laurus.ms(at)gmail.com. Pišite nam! Naslov.

POVEZANE KNJIGE