Laurus

Laurus - Jevgenij Vodolazkin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jevgenij Vodolazkin
DIMENZIJA
8,68 MB
IME DATOTEKE
Laurus.pdf
ISBN
8247224061287

OPIS

Krivda zaradi smrti ljubljene zdravilca Arsenija požene na dolgo romanje skozi čas, na katerem doživi mnoge nenavadne prigode ter sreča številne nevsakdanje osebe in bajeslovna bitja. Pred bralčevimi očmi prepričljivo vstaja mistični svet srednjeveške Evrope, v katerem se živo prepletajo tako strašljive kot čarobne strani človeške vere in domišljije.Roman, epska odisejada, ki jo mnogi primerjajo z Imenom rože Umberta Eca, je izredno bogata in samosvoja pripoved o brezčasnih temah; ljubezni, izgubi, žrtvovanju in odrešitvi. Poleg prostora in časa potuje tudi skozi jezik. V slovenščino jo je z vsemi odtenki odlično prevedla Lijana Dejak in si s tem prislužila Sovretovo nagrado 2016.

Read more Welcome to Laurus Cheadle Hulme, a brand new secondary school that opened in September 2018. As part of the Laurus Trust, we are relentless in our pursuit of excellence and determination that every child succeeds.

Baptised Arseny, the protagonist adopts a number of names through different phases of his life, culminating in 'Laurus'. Why choose Laurus Homes. From our first conversation, through to moving in day and beyond, we're on hand to help whenever you need us.

POVEZANE KNJIGE