Kralj Aurum

Kralj Aurum - Katalin Kürti | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katalin Kürti
DIMENZIJA
5,7 MB
IME DATOTEKE
Kralj Aurum.pdf
ISBN
2499947030599

OPIS

Pred vami je nenavadna, prav posebna knjižica; to je zbirka homeopatskih pravljic.Nekoč, pred davnimi časi, so na grajskem dvoru živeli dvorjani, poimenovani po homeopatskih zdravilih, ki so ustrazala njihovim osebnostnim značilnostim.V knjižici spoznamo neprevidno princesko Arnico, plaho dvorno spletično Gelsemium, kraljico Pulsatillo, kralja Auruma in mnoge druge.Obenem izvemo, zakaj je bolehala princesa Paladium in katere so bile nenavadne značilnosti dvornega uradnika Arsenicuma.Liki, ki nastopajo v pravljicah, poosebljajo lastnosti in težave, ki jih je mogoče učinkovito zdraviti z enako poimenovanimi homeopatskimi zdravili.Avtorica homeopatskih pravljic Katalin Kürti, izkušena homeopatinja in dolgoletna pediatrinja iz Madžarske, ima poseben talent, s pomočjo katerega lahko zapleteno vsebino predstavi na enostaven, razumljiv in zabaven način. Ta knjižica tako ni namenjena le zabavi, ampak tudi učenju in predstavlja prijetno kratkočasenje ter uporabno bralno izkušnjo za otroke in odrasle.

Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. NEEM CAKE - NAJPAMETNEJŠE GNOJILO NA SVETU Kralj med organskimi gnojili Vonj po ječmenovi kavi in grenak okus poskrbita za POVEČANJE števila deževnikov v tleh in PREPREČUJETA pojav talnih škodljivcev kot so strune, polži, majski poljski hrošči, koloradski hrošči, žerke muh (oljčna, češnjeva, orehova in druge). Kralj je štirinajsti najbolj pogost priimek v Sloveniji, ki so ga Po podatkih Statističnega urada Republike Slovenije na dan 31.

Več o izdelku. 13,65 € ... Naziv podjetja: AC Kralj - Cast d.o.o., Slovenj Gradec Naslov: Industrijska cona Pameče; Pameče 164, 2380 Slovenj Gradec Telefon: 02 885 76 13 (servis), 02 882 16 62 Telefaks: 02 88 57 614 E-mail: [email protected] ... Kralj is a South Slavic surname and title.

POVEZANE KNJIGE