Kralj Aurum

Kralj Aurum - Katalin Kürti | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katalin Kürti
DIMENZIJA
4,13 MB
IME DATOTEKE
Kralj Aurum.pdf
ISBN
4003146113865

OPIS

Pred vami je nenavadna, prav posebna knjižica; to je zbirka homeopatskih pravljic.Nekoč, pred davnimi časi, so na grajskem dvoru živeli dvorjani, poimenovani po homeopatskih zdravilih, ki so ustrazala njihovim osebnostnim značilnostim.V knjižici spoznamo neprevidno princesko Arnico, plaho dvorno spletično Gelsemium, kraljico Pulsatillo, kralja Auruma in mnoge druge.Obenem izvemo, zakaj je bolehala princesa Paladium in katere so bile nenavadne značilnosti dvornega uradnika Arsenicuma.Liki, ki nastopajo v pravljicah, poosebljajo lastnosti in težave, ki jih je mogoče učinkovito zdraviti z enako poimenovanimi homeopatskimi zdravili.Avtorica homeopatskih pravljic Katalin Kürti, izkušena homeopatinja in dolgoletna pediatrinja iz Madžarske, ima poseben talent, s pomočjo katerega lahko zapleteno vsebino predstavi na enostaven, razumljiv in zabaven način. Ta knjižica tako ni namenjena le zabavi, ampak tudi učenju in predstavlja prijetno kratkočasenje ter uporabno bralno izkušnjo za otroke in odrasle.

Znani nosilci priimka. Alojz Kralj (*1937), elektrotehnik, univerzitetni ... Uzivajte u novom videu! ----- Ukoliko vam se video svidi bacite LIKE i PODELITE ga na drustvenim mrezamaa :D -----... Stanja: Bradavice.

Eno izmed njih, Henrietta Dowd, je imel celo dvajset let, in ko jo je končno odslovil, ga je kraljica Caroline menda prosila, naj se premisli, ker se je bala, da jo bo nadomestil z vrsto mladimi ljubimkami. kralj - Zabavaj se ob igranju več kot 1000 iger razporejenih v 11 kategorij. Med njimi najdeš tudi odlične igre za dva igralca. Katalin Kürti, Kralj Aurum, homeopatske pravljice za otroke in odrasle, knjiga.

POVEZANE KNJIGE