Eleanor in Park

Eleanor in Park - Rainbow Rowell | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rainbow Rowell
DIMENZIJA
3,83 MB
IME DATOTEKE
Eleanor in Park.pdf
ISBN
7645850726316

OPIS

Nikoli se mu ni zdela lepa. Zdela se mu je kot umetnina, in umetnost naj ne bi bila nujno lepa, umetnost naj bi v tebi vzbujala občutke. Ko je Eleanor sedela ob njem na kavču, se je počutil, kot bi kdo odprl okno sredi sobe. Kot bi kdo zamenjal ves zrak v prostoru z novim, izboljšanim (zdaj z dvojno svežino). Ob Eleanor se je počutil, kot da se nekaj dogaja. Četudi sta zgolj sedela na kavču.Pripoved o dveh posebnežih, ki sta dovolj bistra, da se zavedata kako prva ljubezen skoraj nikoli ne preživi, a vseeno ravno prav pogumna in drzna, da poskusita biti skupaj. Roman poln glasbe in svetlo temnih plati življenja in ljubezni, v katerem se bo prepoznal skorajda vsak od nas.Ameriška avtorica Rainbow Rowell (1973) je bila z romanom Eleanor in Park, njenim prvencem za mladino, nominirana za številne nagrade. Leta 2013 je za knjigo prejela nagrado Boston Globe-Horn Book Award.

Tina is redeemed at the end of the novel, however, when she offers the frightened Eleanor a safe haven from Richie 's wrath. Eleanor and Park is the first young adult novel that was written by Rainbow Rowell. It was published in 2013.

When Eleanor meets Park, for the first time, she has a connection with someone who is also an outsider, but whom she can trust and with whom she can be herself. Eleanor & Park is the first young adult novel written by Rainbow Rowell.Published in 2012, the story follows dual narratives by Eleanor and Park, two misfits living in Omaha, Nebraska from 1986 to 1987. Park ni vedel, ali Eleanor sploh ima dekliška oblačila - in ni mu bilo mar. Po svoje mu je bilo všeč, da jih ni imela.

POVEZANE KNJIGE