Eleanor in Park

Eleanor in Park - Rainbow Rowell | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rainbow Rowell
DIMENZIJA
10,96 MB
IME DATOTEKE
Eleanor in Park.pdf
ISBN
4116158198540

OPIS

Nikoli se mu ni zdela lepa. Zdela se mu je kot umetnina, in umetnost naj ne bi bila nujno lepa, umetnost naj bi v tebi vzbujala občutke. Ko je Eleanor sedela ob njem na kavču, se je počutil, kot bi kdo odprl okno sredi sobe. Kot bi kdo zamenjal ves zrak v prostoru z novim, izboljšanim (zdaj z dvojno svežino). Ob Eleanor se je počutil, kot da se nekaj dogaja. Četudi sta zgolj sedela na kavču.Pripoved o dveh posebnežih, ki sta dovolj bistra, da se zavedata kako prva ljubezen skoraj nikoli ne preživi, a vseeno ravno prav pogumna in drzna, da poskusita biti skupaj. Roman poln glasbe in svetlo temnih plati življenja in ljubezni, v katerem se bo prepoznal skorajda vsak od nas.Ameriška avtorica Rainbow Rowell (1973) je bila z romanom Eleanor in Park, njenim prvencem za mladino, nominirana za številne nagrade. Leta 2013 je za knjigo prejela nagrado Boston Globe-Horn Book Award.

There are two versions of this edition available. The blue cover is exclusive to Barnes & Noble.

Eleanor Douglas is a tenth-grader who has just transferred to a new high school. Eleanor and Park is a love story between two people who come from different families and are worlds apart yet fit together perfectly. What starts out as strange silence and sharing of comic books and tapes extends in gradual, awkward conversations and finally results in a full-fledged relationship. i went to london this summer and made this song with bea and it was fun!!!!! oscar lang on bass and synth!! my insta: @girlin.redbea's insta: @radvxzosc... Ameriška avtorica Rainbow Rowell (1973) je bila z romanom Eleanor in Park, njenim prvencem za mladino, nominirana za številne nagrade.

POVEZANE KNJIGE