Dokler bodo zvezde na nebu

Dokler bodo zvezde na nebu - Kristin Harmel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristin Harmel
DIMENZIJA
7,18 MB
IME DATOTEKE
Dokler bodo zvezde na nebu.pdf
ISBN
4000253194835

OPIS

Topla in očarljiva zgodba, ki zaobjema več generacij in celin ter je avtorici prinesla svetovno slavoPri šestintridesetih je Hope McKenna-Smith že vajena slabih novic. Njena mama je umrla zaradi raka, mož jo je zapustil zaradi dvaindvajsetletnice in njen bančni račun je že skoraj prazen. Njene sanje, da bi postala odvetnica, so zbledele, zato vodi propadajočo družinsko pekarno na Cape Codu in vzgaja težavno najstniško hčer.Zdaj je Hopina ljubljena babica mamie francoskih korenin, ki je več kot petdeset let navduševala Cape s svojimi slastnimi slaščicami, ujeta v svetu alzheimerjeve bolezni. Toda v enem izmed redkih trenutkov bistrih misli mamie spozna, da mora povedati Hope o svoji preteklosti, o skrivnosti, ki jo je čuvala dolga leta, sicer bo vse utonilo v pozabo. Z muko razkrije skrivnostne drobce žalostne preteklosti v Parizu. Potem Hope oboroži z načečkanim seznamom imen in jo pošlje v Francijo, da bi razkrila sedemdeset let staro skrivnost.Hopino čustveno popotovanje jo odpelje po pariških pekarnah in običajih treh ver, ki so bile podkrepljene z mamiejinimi pravljicami ter sladkimi domačimi okusi. Ko Hope odkriva družinsko zgodovino, odkrije grozljive zgodbe o holokavstu, pomešane z vplivnimi pričevanji odločnosti svoje družine, da preživi v ponorelem svetu. In da bi združila zaljubljenca, ki so ju ločile grozote, potrebuje le kanček poguma in vero, da Bog obstaja povsod, tudi v torti.

Dokler bodo zvezde na nebu. Tržič, Učila International, 2015.

Njena mama je umrla zaradi raka, mož jo je zapustil zaradi dvaindvajsetletnice in njen bančni račun je že skoraj prazen. পদ্ধতিটি রক্ষণাবেক্ষণের অধীনে. বর্তমানে আমাদের গ্রন্থাগার ... Vse dokler obstaja na nebu nekdo, ki me bo vedno ČUVAL, ne obstaja tukaj nihče, ki bi me zlomil. Dokler bodo zvezde na nebu (The Sweetness of Forgetting) Kristin Harmel - 1 ocena.

POVEZANE KNJIGE