Do konca

Do konca - Mitja Gustinčič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Gustinčič
DIMENZIJA
6,77 MB
IME DATOTEKE
Do konca.pdf
ISBN
2132334254385

OPIS

Tokrat Mitja Gustinčič, urednik revije motoSI prav res do konca ... Lahkotno večerno branje s številnimi anekdotami in prigodami iz motorizma in avtomobilizma, ki so se nabrale v njegovi novinarski karieri. Obljubljamo veliko smeha pa tudi kakšno malo manj zabavno razkritje izza kulis …

Do konca marca bodo države lahko računale na med štiri do šest milijonov odmerkov cepiva Johnson & Johnson, še piše STA. Izjava za izplačan dodatek je od konca januarja že dostopna na portalu eDavki. Upravičenec predloži izjavo preko informacijskega sistema FURS v elektronski obliki najpozneje do konca februarja 2021.

Foto: freepik.com. V marcu bo Slovenija predvidoma prejela 282.819 odmerkov cepiva proti covidu-19, je danes napovedal koordinator za logistični del množičnega cepljenja proti covidu-19 ... Celjane do konca skupinskega dela čaka še gostovanje v Aalborgu.

POVEZANE KNJIGE