Do konca

Do konca - Mitja Gustinčič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Gustinčič
DIMENZIJA
3,20 MB
IME DATOTEKE
Do konca.pdf
ISBN
1441835678549

OPIS

Tokrat Mitja Gustinčič, urednik revije motoSI prav res do konca ... Lahkotno večerno branje s številnimi anekdotami in prigodami iz motorizma in avtomobilizma, ki so se nabrale v njegovi novinarski karieri. Obljubljamo veliko smeha pa tudi kakšno malo manj zabavno razkritje izza kulis …

Foto: freepik.com. V marcu bo Slovenija predvidoma prejela 282.819 odmerkov cepiva proti covidu-19, je danes napovedal koordinator za logistični del množičnega cepljenja proti covidu-19 ... Celjane do konca skupinskega dela čaka še gostovanje v Aalborgu.

Ne življenje nas, navadnih smrtnikov, ne tisto kronanih glav in drugih pomembnežev, ki jim radi zavidamo. Študijska skupina: Raziskujmo preteklost Ljubljane Že poteka - do četrtek, 28.5.2020, Strokovno izobraževanje Mestni muzej Ljubljana, Gosposka 15, Ljubljana, Od oktobra do konca maja se bomo ob četrtkih od 10. do 11.

POVEZANE KNJIGE