Znajdi se!

Znajdi se! - Dan Marshall | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dan Marshall
DIMENZIJA
12,59 MB
IME DATOTEKE
Znajdi se!.pdf
ISBN
8074976366706

OPIS

Ste se že kdaj v naletu domačega mojstrovanja s kladivom nehote treščili po palcu?Je vaš sinko z voščenko v roki sklenil, da je Michelangelo, vaša dnevna soba pa Sikstinska kapela?Bi radi poslušali dobro glasbo, pa imate samo telefon in tulec toaletnega papirja?Te in številne druge vsakodnevne zagate bo rešil priročni vodnik ZNAJDI SE! ter odpravil majhne nevšečnosti, preden postanejo velike nadloge. Ilustrirani priročnik vam bo v pomoč, ko boste obupavali nad električnimi kabli, razkril vam bo domiselne metode kuhanja in še marsikaj drugega. Ne pozabite: če je življenjska pot prenaporna, SE ZNAJDITE!

»To pa so bili živci! Tam ni popravnih izpitov. A se tudi tega navadiš,« se spominja. Ko se pokvari pralni stroj: Znajdi se, kdor se more! Servis se lahko opravi, če bi poškodba ali nedelovanje gospodinjskega aparata lahko ogrozilo varnost in zdravje ljudi.

V zabavni oddaji bodo morali posamezniki pod budnim očesom skrite kamere izvesti najbolj nezaslišane potegavščine, da si prislužijo denarno nagrado. Znajdi se ali »crkni« ... Zato se oprijemamo služb med vikendom in v popoldanskem času, da dobimo nekaj denarja, in da lahko preživimo! Vzemimo sedaj za primer povprečnega študenta.

POVEZANE KNJIGE