Veverička in druge pesmi

Veverička in druge pesmi - Mima Pirš | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mima Pirš
DIMENZIJA
10,70 MB
IME DATOTEKE
Veverička in druge pesmi.pdf
ISBN
9109661026565

OPIS

Izvirna slovenska ilustrirana zbirka pesmic popelje male vedoželjneže v pravljični svet, v katerem jim veverička, medved, kužek, mucka, ježek in druge živali natrosijo obilo modrosti.

zvezek s poudarkom na razdelku Pesmi otroške. Pesmi sem razdelila na 16 vsebinskih sklopov in jih poimenovala: Pobožne pesmi, Vprašalne pesmi, Pesmi o ljudeh, Posmehljive ... Tu se bodo dodajale povezave na mladinske krščanske pesmi.

To je bila priložnost da sta Karman in Bagdasarian lahko naredila nekaj "dekliških" pesmi. Po drugi strani pa so ljudje odlično sprejeli skupno dinamiko veveričk. Veseli december je tu! Z njim pa tudi božične in druge praznične pesmi, ki nas spremljajo povsod - na vseh radijskih postajah se že veselijo praznikov, sodelavka je pripravila poseben seznam skladb prav za ta mesec, tudi v nakupovalnih centrih iz zvočnikov donijo znani napevi. Klici so začeli deževati, glas je segel v deveto vas ter na mnoge druge postaje in pesem je kmalu postala najbolj hitro prodajana mala plošča dotlej; v sedmih tednih so prodali sedem in pol milijonov izvodov pesmi (rekord so leta 1964 podrli Beatli z I Want to Hold Your Hand), ki je osvojila tri grammyje od štirih, za kolikor se je bila ... pesmi V reviji Zmajček najdete tudi uglasbene pesmice.

POVEZANE KNJIGE