Veverička in druge pesmi

Veverička in druge pesmi - Mima Pirš | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mima Pirš
DIMENZIJA
12,40 MB
IME DATOTEKE
Veverička in druge pesmi.pdf
ISBN
4427370411538

OPIS

Izvirna slovenska ilustrirana zbirka pesmic popelje male vedoželjneže v pravljični svet, v katerem jim veverička, medved, kužek, mucka, ježek in druge živali natrosijo obilo modrosti.

... Za nas je postala tako pomembna, da smo tudi sami hoteli stopiti na njene strani in postati del pesmi.

Ob tem dnevu predstavljamo nekaj starih plakatov, ki so slavili uspehe in prepričevali ljudi, da pri vesoljskih poletih sovjetska znanost in tehnologija nimata meja. Pesmarici za otroški zbor Poezije v notah sta priloženi Ä Klavirska spremljava in zgoščenka s klavirsko spremljavo. Barčica, kje se skriva sonce, veverička ve, ježek si bodice šteje, žabja pesmica ca ca, sedem medvedjih sladkih besed, šola za šalo, pesmi za vsakogar, pod koroškim nebom. Vsaka revolucija je imela svoje pesmi, ki so revolucionarje vodile v boj.

POVEZANE KNJIGE