Muca Copatarica

Muca Copatarica - Ela Peroci | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ela Peroci
DIMENZIJA
9,80 MB
IME DATOTEKE
Muca Copatarica.pdf
ISBN
7091265023266

OPIS

Legendarna slikanica o muci, ki otrokom vzame copate, ki jih ne pospravijo za seboj. Zašije jih in pokrpa, nato pa vrne … Prvič izšlo leta 1957, zdaj že 17. ponatis.Priljubljena zgodba za otroke bo zanesljivo našla pot v vse tiste domove, kjer otroci radi pozabljajo na red. Muca copatarica odnese copatke, ki jih otroci ne pospravijo za sabo, jih zakrpa in sešije nove čisto po njihovi želji. Je takšna muca, ki navaja na red s skrbnostjo in toplino.

Pri izbiri zgodbe sva se odločili za zgodbo Ele Peroci, ki jo otroci dobro poznajo. Ker sva v igranje vključili vseh 19 otrok, sva vloge malo prilagodili in podvojili, saj se mlajši otroci bolje počutijo, če v središču odra niso sami in v primeru, da bi na dan predstave ravno otrok ... Muca Copatarica.

Ela Peroci je uspešna in priljubljena mladinska pisateljica. Vzorec kratke sodobne pravljice, kjer se realnost in fantastika prepletata, je uveljavila sredi 50-ih let. Muca CUPatarica je zadovoljna z gostovanjem v Novi Gorici, zato bo kar tu ostala.

POVEZANE KNJIGE