Margaretina sporočila

Margaretina sporočila - Gerry Gavin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gerry Gavin
DIMENZIJA
9,24 MB
IME DATOTEKE
Margaretina sporočila.pdf
ISBN
2826085320900

OPIS

Gerry Gavin je bil, milo povedano, skeptičen, ko je začel zaznavati prve nadnaravne pojave. A ko so sporočila bitij z drugega sveta postajala vse glasnejša, jih je sprejel in se jim odprl. Ko je nato prišel v stik s svojim angelom varuhom, Margareto, je odkril, da se lahko sporazumeva z njo s pismi. Njuno dopisovanje se je začelo z osebnimi nasveti, a se je kmalu razširilo na nudenje pomoči vsem, ki so prišli h Gerryju, željni Margaretine modrosti.V Margaretinih sporočilih Gerry angelove misli posreduje svetu. Bralce popelje na potovanje od začetka stvarjenja do sedanjih dni, na katerem razglablja, zakaj je sedanji trenutek tako posebno obdobje v zgodovini, in pojasnjuje, da imamo vsi zmožnost spreminjati planet. Načenja kontroverzna vprašanja in zavrača razširjene mite s preprostimi pojasnili v vsakdanjem jeziku.

40 […] LONDON, 9 . - Za posledicami kapi je davi umrla britanska princesa Margareta, mlajša sestra kraljice Elizabete II., so po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočili iz Buckinghamske palače.

1998) V svojem zadnjem sporočilu sem rekla, da je moje današnje sporočilo zadnje. Zadnje je samo po načinu sporočil.

POVEZANE KNJIGE