Mama, kje si?

Mama, kje si? - Giovanna Mantegazza | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giovanna Mantegazza
DIMENZIJA
11,19 MB
IME DATOTEKE
Mama, kje si?.pdf
ISBN
8195657631951

OPIS

Ribica Zlatka je sredi morja ostala čisto sama; njena mama se je nekam izgubila in Zlatka ne ve, kaj naj stori … Na srečo ji prebivalci morja priskočijo na pomoč in ji jo pomagajo najti.

Že dolgo je, odkar več skupaj nismo, da bi le to lahko ti rekel, da sem zdrav. A kam naj napišem? Ste doma ostali? Jaz sem še srečen, ker sem jim ušel; le kaj s teboj je, so te kam pregnali, te v Šleziji morda je grad izžel? Kjer koli si, povsod sem jaz s ... Noč ta dolga me ubija, sanje krade mi,skozi ujme in viharje misel mi beži.Rada bi se k tebi skrila, te objela bi,se v naročju ti zjokala, mati, tvoja hči.Ma Search the world's information, including webpages, images, videos and more.

b nam je na kitaro ... "Pozdravljene mame!!! Najprej v imenu vseh nas, večjih pubertetniških učencev, čestitke za praznik! Prav z veseljem vam povemo, da naši ... | Novice občina Dobrova-Polhov Gradec | MojaObčina.si Zajček Skokec mama, mama ...

POVEZANE KNJIGE