Dekle z vsemi darovi

Dekle z vsemi darovi - M. R. Carey | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. R. Carey
DIMENZIJA
7,92 MB
IME DATOTEKE
Dekle z vsemi darovi.pdf
ISBN
9510538672356

OPIS

Ni vsak dar blagoslov.Melanie je zelo posebna deklica. Vsako jutro potrpežljivo čaka v svoji celici, da jo odpeljejo k pouku. Ko pride na vrsto, ji narednik s pištolo pomeri v glavo, njegova moža pa jo z jermeni zvežeta na invalidski voziček. Prepričana je, da je ne marajo. Pošali se, da ne grize, vendar se nikoli ne zasmejijo.Združeno kraljestvo pretrese skrivnostna okužba, ki ljudi spreminja v krvoločne zombije. Edino upanje na zdravilo se zdi skupina okuženih otrok, ki se na virus odzivajo drugače, zato jih znanstveniki zadržujejo na vojaškem oporišču in preučujejo. Toda nekega dne stvari uidejo nadzoru …

novembra dalje Kje: Cineplexx Film je posnet po isotimenski knjigi M. R.

October 14, 2020 · STANOVANJE GROZE že to noč čarovnic ... Dekle z vsemi darovi (Girl with all the gifts) - druga generacija okuženih One Cut Of The Dead - japonska zombi komedija Braindead - novozelandski zombiji, ki so nam prinesli Petra Jacksona Dekle ima skrinjico z vsemi darovi. Dekle je skrinjica.

POVEZANE KNJIGE