Ženinova skrivnost

Ženinova skrivnost - Julia Quinn | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
11,33 MB
IME DATOTEKE
Ženinova skrivnost.pdf
ISBN
6108850612798

OPIS

Sir Richard Kenworthy ima manj kot mesec dni časa, da si najde ženo. Ve, da si izbirčnosti ne more privoščiti, in ko zagleda Iris Smythe-Smith, ki se na razvpitem družinskem koncertu skriva za violončelom, misli, da mu je uspelo. Iris je dekle, ki ni vpadljiva na prvi pogled. Toda pod njeno zunanjostjo se skriva nekaj, zaradi česar ve, da je prava.Iris Smythe-Smith je navajena, da jo podcenjujejo. Zaradi svetlih las in zadržanega vedenja je neopazna, zato je sumničava, ko sir Richard Kenworthy prosi, da ju predstavijo. Dvori ji in se do nje obnaša kot moški, ki se zaljublja, ampak Iris ni povsem prepričana, ali je to res. Ko med snubitvijo ogrozi njeno čast in sta prisiljena v poroko, Iris posumi, da Richard nekaj skriva …

Njuna poroka je najbolj romantična, kar jih je kadar koli videla. Sir Richard Kenworthy ima manj kot mesec dni časa, da si najde ženo. Ve, da si izbirčnosti ne more privoščiti ... Ženinova skrivnost.

Od pomladi 2019 je v veljavi novi Zakon o poslovni skrivnosti (ZPosS), s katerim naj bi se celovito uredilo področje poslovne skrivnosti. Na prvi pogled je v postopkih javnega naročanja varstvo poslovne skrivnosti tema bolj obstranskega pomena, vendar se je treba zavedati, da imajo lahko protipravna razkritja ... Brezplačna revija o dobrih knjigah.

POVEZANE KNJIGE