Ženinova skrivnost

Ženinova skrivnost - Julia Quinn | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
12,12 MB
IME DATOTEKE
Ženinova skrivnost.pdf
ISBN
1868476998093

OPIS

Sir Richard Kenworthy ima manj kot mesec dni časa, da si najde ženo. Ve, da si izbirčnosti ne more privoščiti, in ko zagleda Iris Smythe-Smith, ki se na razvpitem družinskem koncertu skriva za violončelom, misli, da mu je uspelo. Iris je dekle, ki ni vpadljiva na prvi pogled. Toda pod njeno zunanjostjo se skriva nekaj, zaradi česar ve, da je prava.Iris Smythe-Smith je navajena, da jo podcenjujejo. Zaradi svetlih las in zadržanega vedenja je neopazna, zato je sumničava, ko sir Richard Kenworthy prosi, da ju predstavijo. Dvori ji in se do nje obnaša kot moški, ki se zaljublja, ampak Iris ni povsem prepričana, ali je to res. Ko med snubitvijo ogrozi njeno čast in sta prisiljena v poroko, Iris posumi, da Richard nekaj skriva …

Grobnica neznane ženske je iz zgodnjekrščanske dobe, da je bila zelo posebna, pa priča tudi dejstvo, da je bilo okoli njenega groba zgrajeno ... Skrivnostna.si. 3,818 likes · 19 talking about this.

Holdings and item availability information is currently unavailable. Velika Skrivnost se je prenašala skozi stoletja, po njej so hrepeneli, jo skrivali, izgubljali, kradli in zanjo plačevali velike vsote denarja. To stoletja staro Skrivnost so razumeli nekateri najpomembnejši ljudje v zgodovini: Platon, Galilei, Newton, Shakespeare, Beethoven in Einstein, pa tudi drugi izumitelji, teologi, znanstveniki in ... Serija: Smythe-Smith Quartet, 4.knjiga Zvrst: ZG 9 * * * * 27 vote Poslovna skrivnost je le tisti podatek, pri katerem so vse tri zahteve (da je skrivnost ki - v smislu, da kot celota ali v natančni konfiguraciji in sestavi njenih komponent - ni splošno znana ali lahko dosegljiva osebam v krogih, ki se običajno ukvarjajo s to vrsto informacij, da ima tržno vrednost in da je v danih okoliščinah oseba, ki ima zakoniti nadzor nad to informacijo, razumno ... QUINN ŽENINOVA SKRIVNOST Možen prevzem v Mariboru ali po pošti, ptt se zaračuna Poslovna skrivnost je vsak podatek, ki je rezultat dejavnosti podjetja in njegovih zaposlenih.

POVEZANE KNJIGE