Talent za milijon dolarjev

Talent za milijon dolarjev - Ian Somers | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ian Somers
DIMENZIJA
3,35 MB
IME DATOTEKE
Talent za milijon dolarjev.pdf
ISBN
3501601886865

OPIS

Ross je vedno vedel, da je drugačen, a je to skrival pred svetom. Vse se spremeni, ko izve za tekmovanje Talent za milijon dolarjev , kjer bogati poslovnež obljublja milijon dolarjev tistemu, ki dokaže, da ima nadnaravne sposobnosti. To je predobra priložnost, da bi jo Ross lahko izpustil …A Ross zapada vedno globlje v svet spletkarjenja in nevarnosti. Zaradi svojega talenta se znajde v veliki nevarnosti, a obenem spozna tudi ljudi in talente, za katere komaj verjame, da obstajajo …Divja vožnja v skriti svet osupljivih talentov in smrtnih sovražnikov.

To je predobra priložnost, da bi jo Ross lahko izpustil … Talent za milijon dolarjev (trda vezava) Ross je vedno vedel, da je drugačen, a je to skrival pred svetom. Vse se spremeni, ko izve za tekmovanje Talent za milijon dolarjev , kjer bogati poslovnež obljublja milijon dolarjev tistemu, ki dokaže, da ima nadnaravne sposobnosti.

Toda Ross je osamljen in hrepeni po avanturi. Lokacija oglasa Talent za milijon dolarjev Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa Režija: Clint Eastwood Igrajo: Clint Eastwood, Hilary Swank, Morgan Freeman, Jay Baruchel Žanr: Športna drama Dolžina: 132 minut IMDb: 8,1/10 (top 250 #171) Boksarski trener Frankie Dunn (Eastwood) je vse življenje preživel v ringu in bil mentor številnim sijajnim boksarjem. Potem ko je izgubil stike s hčerko, se dolgo časa ni želel z nikomer ... Apple je v poslovnem letu 2017 vknjižil 229,2 milijarde dolarjev prihodkov, dobiček iz poslovanja pa je znašal 61,3 milijarde dolarjev.

POVEZANE KNJIGE