Talent za milijon dolarjev

Talent za milijon dolarjev - Ian Somers | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ian Somers
DIMENZIJA
10,99 MB
IME DATOTEKE
Talent za milijon dolarjev.pdf
ISBN
8751104730070

OPIS

Ross je vedno vedel, da je drugačen, a je to skrival pred svetom. Vse se spremeni, ko izve za tekmovanje Talent za milijon dolarjev , kjer bogati poslovnež obljublja milijon dolarjev tistemu, ki dokaže, da ima nadnaravne sposobnosti. To je predobra priložnost, da bi jo Ross lahko izpustil …A Ross zapada vedno globlje v svet spletkarjenja in nevarnosti. Zaradi svojega talenta se znajde v veliki nevarnosti, a obenem spozna tudi ljudi in talente, za katere komaj verjame, da obstajajo …Divja vožnja v skriti svet osupljivih talentov in smrtnih sovražnikov.

To je predobra priložnost, da bi jo Ross lahko izpustil … Talent za milijon dolarjev (mehka vezava) Ross je vedno vedel, da je drugačen, a je to skrival pred svetom. Vse se spremeni, ko izve za tekmovanje Talent za milijon dolarjev , kjer bogati poslovnež obljublja milijon dolarjev tistemu, ki dokaže, da ima nadnaravne sposobnosti.

Njegova žena, otroci in prijatelji so se navdušeno objemali in skakali od sreče. Ljubljana - Od sobote, 8. julija dalje, bo ob nakupu Delovih edicij (Delo, Slovenske novice, Nedelo, Več ali Mag) mogoče kupiti film Clinta Eastwooda Punčka za milijon dolar... Parfum za milijon dolarjev.

POVEZANE KNJIGE