Joga in narava

Joga in narava - Maja Miklič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Miklič
DIMENZIJA
8,88 MB
IME DATOTEKE
Joga in narava.pdf
ISBN
6395542668229

OPIS

Knjiga Joga in narava je namenjena vsem ljubiteljem joge. Primerna je tudi za tiste, ki cenijo, spoštujejo in občudujejo naravo in njene čudeže. V njej so opisani jogijski položaji, imenovani po živalih, rastlinah in vesolju. Živali spontano izražajo čustva in tako ohranjajo ravnovesje. Rastline nas učijo brezpogojne ljubezni. Pogled v nebo nam daje občutek veličine oziroma zavedanje majhnosti. Danes je človek vedno bolj odtujen od narave. V naravi se vse ravna po določenih zakonih, pravilih in redu. Človek pa je na to pozabil. Rezultat tega je odtujenost od samega sebe, posledično pa tudi stres in bolezni. Z branjem te knjige boste začutili pomen narave za človeka. Opisani položaji so primerni za različne težavnostne stopnje. Tako začetniki kot tudi izkušeni učenci bodo našli vaje zase. Z vadbo joge in preživljanjem časa v naravi oziroma z naravo, se človek vrača k samemu sebi. Tisti, ki opazuje lepoto narave, najde nove moči za vse življenje.

Lepota je tam, ... Slika za Maja Miklič: Joga in narava je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini prepričaj, če gre za enak izdelek. Knjiga Joga in narava je namenjena vsem ljubiteljem joge.

Joga poskrbi za gibčnost telesa, vitalnost, močne kosti, dober imunski sistem in ... Joga je holističen pristop, ki povezuje, obenem pa uravnoveša subtilne ravni človekove osebne in duhovne narave. S pomočjo razumevanja joge in njene dinamike, lahko v sodelovanju z joga partnerjem premagamo občutke omejenosti, ločenosti tudi navidezne osamljenosti.

POVEZANE KNJIGE