Izbira

Izbira - Kiera Cass | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kiera Cass
DIMENZIJA
11,38 MB
IME DATOTEKE
Izbira.pdf
ISBN
1662879695915

OPIS

Petintrideset deklet dobi življenjsko priložnost, da ubežijo ubožnemu življenju, ki jim je položeno v zibko. Priložnost, da se povzpnejo v svet blišča in obilja. Ena od njih bo postala izbranka čudovitega princa Maxona, princesa Illée in bodoča kraljica. Toda za Americo Singer je vse skupaj le nočna mora. Ko postane ena od izbrank, noče v boj za krono, srce je že oddala, a hkrati se zaveda, da prav bivanje v palači njeni družini zagotavlja preživetje. Potem pa se seznani s princem Maxonom in vse se spremeni ...Serija Izbira je svetovna uspešnica ameriške avtorice Kiere Cass. Prva knjiga iz serije je prevedena v več kot trideset jezikov, kmalu pa naj bi po njej posneli tudi film. Romantično in napeto branje, polno presenetljivih preobratov.

In prav spremembe so, in so od nekdaj bile, »gonilo razvoja«, ki pripeljejo do napredka in rasti. Zato se sprememb ne smemo bati ampak se jim moramo prilagoditi, adaptirati se moramo na svet okoli ... Izbira osebnega zdravnika; Seznam aktivnih zdravnikov v splošnih ambulantah, otroških in šolskih dispanzerjih; Seznam aktivnih ginekologov v dispanzerjih za ženske; Seznam aktivnih zobozdravnikov za odrasle in mladino; Čakalne dobe in ordinacijski časi; Nadzori; Obrazci in listine ZZZS; Obrazci; Listine; si.zzzs.portali.aizv.ebol Izbira zdravnikov.

Domov Izbira zdravnikov Splošni zdravniki. Proste izbire zdravnikov in zobozdravnikov v OE Koper na dan 1.2.2021.

POVEZANE KNJIGE