Dekle na vlaku

Dekle na vlaku - Paula Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paula Hawkins
DIMENZIJA
5,93 MB
IME DATOTEKE
Dekle na vlaku.pdf
ISBN
1055831827016

OPIS

Odličen prvenec v slogu Hitchcockovih filmov je v hipu zasedel vrh lestvice New York Timesa in v rekordnem času pridobil rekordno število bralcev.

Skupna ocena (1 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na spletu, brez povezave ) € 15.99 (Nakup) Skupna vsota ... Po Gone Girl (Ni je več) je tu nov knjižni fenomen: The Girl on the Train (Dekle na vlaku), triler, s katerim je Paula Hawkins po prodajnih številkah zasenčila celo Da Vincijevo šifro.. Avtorica jezdi na ta hip izjemno močnem valu zanimanja za temačne drame, ki se odvijajo med štirimi zidovi, saj je njen roman o ženski, nagnjeni k popivanju, ki se usede na vlak in vidi nekaj, česar ... Erin Cressida Wilson je scenarij spisala na podlagi istoimenskega romana Paule Hawkins; za zadnjo, nekdanjo novinarko, je bil Dekle na vlaku po nekaj knjigah, ki jih je spisala kot najeto pero, prvi roman, pod katerega se je podpisala.

Njuno življenje je po njenem popolno. Dekle na vlaku je pozabljiv in neprepričljiv triler, ki svoj zaplet zastavi vse prepozno, toda obenem ga tudi neprepričljivo razreši. Tako kot je Halley Bennett (z vsem spoštovanjem do nje) vizualno le poceni različica Jennifer Lawrence, tako je tudi Dekle na vlaku le bleda senca Ni je več pa čeprav se še ji še tako trudi približati. Psihološki triler, ki bo za vedno spremenil vaš pogled na življenje drugih.

POVEZANE KNJIGE