Bronasti jezdec

Bronasti jezdec - Paullina Simons | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paullina Simons
DIMENZIJA
4,40 MB
IME DATOTEKE
Bronasti jezdec.pdf
ISBN
8540708447387

OPIS

Zlato ožarjeno nebo, prosojni somrak in svetle noči: vse kliče po mladosti, ljubezni, po nečem novem. Vojna še ni dosegla tega nekoč veličastnega mesta, ni še posegla v življenje dveh sester, Tatjane in Daše Metanove, ki si delita sobico v natrpanem stanovanju, kjer živita z bratom in starši. A družini se svet obrne na glavo, ko Hitlerjeva vojska napade Rusijo in začne svoj bliskoviti prodor do Leningrada.Skozi temo pa vendarle posije žarek upanja. Tatjana spozna Aleksandra, pogumnega mladega častnika Rdeče armade. Postavnega in samozavestnega mladeniča, ki skrbno varuje svojo skrivnostno in temačno preteklost, nezadržno vleče k Tatjani – njo pa k njemu.Med strahotno zimo, ko Nemci neusmiljeno oblegajo mesto, se Leningrajčani hitro znajdejo v krempljih lakote, obupa in strahu. Zaradi nemogoče ljubezni med Tatjano in Aleksandrom grozi razdor v družini Metanovih, hkrati pa bi se utegnila razkriti skrivnost, ki jo Aleksander tako skrbno varuje in ki je prav tako uničujoča kot vojna.A zaljubljenca posrka neusmiljen vrtinec usode, ki za vedno spremeni svet in njihova življenja.

Avtor te veličastne skulpture je bil Francoz Etienne-Maurice Falconet. Bronasti jezdec; The Bronze Horseman. Naloži sliko.

Pravice. NOVOST! Priročnik o delovanju hormonov! 🎯 🎯 Občasno se vsem zgodi..., da nenadoma postanemo utrujeni ali potrti, da nas mučijo prebavne motnje, težave s kožo ali celo nespečnostjo.Te težave so včasih samo prehodnega značaja, tako da se stvari hitro zopet spravijo v red, včasih pa vztrajajo in nam močno grenijo življenje. Več: Prodam nikoli prebrani knjigi avtorice Paulline Simons Bronasti jezdec 1. in 2.

POVEZANE KNJIGE