Azur / Himmelblau

Azur / Himmelblau - Meta Kušar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meta Kušar
DIMENZIJA
10,62 MB
IME DATOTEKE
Azur / Himmelblau.pdf
ISBN
1348364554596

OPIS

"Za tako razumevanje sebe v življenju in življenja v sebi je vseeno, ali je zabeleženo v pesmi ali pa v eseju; lahko bi bilo upodobljeno tudi v sliki ali uglasbeno. Branje njenih pesmi razodeva vedenje, da se poetično lahko prenaša s podobo, zvokom, otipom, vonjem, saj poezija lahko zapusti besedo kot izvirno formo, pa ji ne bo škodilo, če je res prava. In poezija Mete Kušar je taka."Iztok Simoniti

junij ob 19.00 O pesniški zbirki Mete Kušar Azur/Himmelblau bodo govorili literarna kritika Igor Divjak in Petra Koršič, ki bo dogodek tudi vodila, ter pesnica Meta Kušar. Prisluhnili bomo tudi avtoričinemu izboru pesmi iz dvojezične zbirke, katere prevod v nemščino je delo Ivane Kampuš.

Ihr AZUR/HIMMELBLAU METE KušARL Azur/Himmelblau bod0 govorili literarna kriöka dogodek tudi vodila, ter pesnica Prisluhnili bomo tudi avtoritinemu izboru pesmi iz dvojeziëne zbirke, katere prevod v nemSäno je delo IVANE KAMPUS izšel 'eta 201S v Celovcu pri Mohorjevi. petek, junij, ob.

POVEZANE KNJIGE