Razvoj filozofije v zgodovini

Razvoj filozofije v zgodovini - Davorin Peršič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Davorin Peršič
DIMENZIJA
12,92 MB
IME DATOTEKE
Razvoj filozofije v zgodovini.pdf
ISBN
6633569921045

OPIS

Knjižno delo osvetljuje:- pregled filozofskih avtorjev od antike do začetka 20. stoletja,- rdečo nit razvoja mišljenja in kulture v zgodovini Evrope,- temeljne duhovne impulze, ki še danes živijo,- kulturno izgradnjo sodobnega človeka,- vrednost in pomen javnosti neznane filozofije Rudolfa Steinerja.

- rdečo nit razvoja mišljenja in kulture v zgodovini Evrope, - temeljne duhovne impulze, ki še danes živijo, - kulturno izgradnjo sodobnega človeka, rdečo nit filozofije v zgodovini, na razvoj mišljenja, ki se je odvijal v zadnjih 2600 letih. Z raziskovanjem smo prišli do dveh ključnih ugotovitev.

... - rdečo nit razvoja mišljenja in kulture v zgodovini Evrope, - temeljne duhovne impulze, ki še danes živijo, - kulturno izgradnjo sodobnega človeka, rdečo nit filozofije v zgodovini, na razvoj mišljenja, ki se je odvijal v zadnjih 2600 letih.

POVEZANE KNJIGE