Pregrešni izvidnik

Pregrešni izvidnik - Monica McCarty | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Monica McCarty
DIMENZIJA
8,5 MB
IME DATOTEKE
Pregrešni izvidnik.pdf
ISBN
2375033060238

OPIS

Legendarna skupina bojevnikov, znana pod imenom Višavska straža, še naprej pomaga Robertu Bruceu osvoboditi Škotsko izpod angleške vladavine.Arthur Campbell, cenjen zaradi svojih kot britev ostrih čutov in svoje sposobnosti, da se zlije s sencami, čaka globoko za sovražnikovimi bojnimi črtami. Ko se vtihotapi v klan poglavarja, ki mu je ubil očeta, svoje srce usmeri v maščevanje. Tam nepričakovano naleti na najslajšo oviro – medenolaso sireno, ki je sovražnikova hči.Živahna in uročljiva Anna MacDougall, ki ji robato čedni prišlek vzbudi zanimanje, je ženska, ki zna ravno tako vešče odkrivati prevare kot Arthur. Čeprav koprni po mirnem življenju z dobrim moškim, ki ga bo lahko ljubila, jo pritegne skrivnostni vitez, čigar oči jo požirajo, a besede odrivajo. Medtem ko ju nevarnost, izdajstvo in grožnja prihajajoče vojne vse bolj povežejo, se mora srce jeklenega bojevnika odločiti za ljubezen ali maščevanje.

Ene par bizarnih idej mi je prišlo na misel, ki so ena bolj grozna od druge, kakšen romantičen pridevnik bo dobil Gad . Sabina 04/01/2016 12:06. Legendarna skupina bojevnikov, znana pod imenom Višavska straža, še naprej pomaga Robertu Bruceu osvoboditi Škotsko izpod angleške vladavine. Vse knjige iz serije so odlične, dolgo, zares dolgo mi je bil najljubši (pregrešni ) izvidnik Arthur, zdaj pa moram reči, da je to Boyd.

prevod: Boštjan Gorenc Mladinska knjiga, zbirka Odisej, 2015, t. v., 404 str., 32,96 € Pravijo, da najstniško literaturo najbo­ lje pišejo tisti, ki še niso ... MCCARTY, Monica: Pregrešni izvidnik MACLEAN, Sarah: V vrtincu strasti z vojvodom KNOLL, Jessica: Res sem srečen MOYES, Jojo: Zadnje ljubezensko pismo GRIFFIN, Ella: Larina cvetličarna MILAN, Courtney: Zimski poljub SLOVENSKI AVTORJI ... top 10.

POVEZANE KNJIGE