Pregrešni izvidnik

Pregrešni izvidnik - Monica McCarty | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Monica McCarty
DIMENZIJA
10,16 MB
IME DATOTEKE
Pregrešni izvidnik.pdf
ISBN
1513845868658

OPIS

Legendarna skupina bojevnikov, znana pod imenom Višavska straža, še naprej pomaga Robertu Bruceu osvoboditi Škotsko izpod angleške vladavine.Arthur Campbell, cenjen zaradi svojih kot britev ostrih čutov in svoje sposobnosti, da se zlije s sencami, čaka globoko za sovražnikovimi bojnimi črtami. Ko se vtihotapi v klan poglavarja, ki mu je ubil očeta, svoje srce usmeri v maščevanje. Tam nepričakovano naleti na najslajšo oviro – medenolaso sireno, ki je sovražnikova hči.Živahna in uročljiva Anna MacDougall, ki ji robato čedni prišlek vzbudi zanimanje, je ženska, ki zna ravno tako vešče odkrivati prevare kot Arthur. Čeprav koprni po mirnem življenju z dobrim moškim, ki ga bo lahko ljubila, jo pritegne skrivnostni vitez, čigar oči jo požirajo, a besede odrivajo. Medtem ko ju nevarnost, izdajstvo in grožnja prihajajoče vojne vse bolj povežejo, se mora srce jeklenega bojevnika odločiti za ljubezen ali maščevanje.

grey cena: 14,90 eur Pravilnik o opazovanju seizmičnosti na območju velike pregrade. SOP 1999-01-4362.

do 8.; Strokovni predmeti: Vaja 1.9: BCD dekodirnik ; Strokovni predmeti: Vaja 1.7: Logična vezja, enačbe in poenostavitve ... Uporabniško ime. Geslo.

POVEZANE KNJIGE