Pa ste vi normalni?!

Pa ste vi normalni?! - Alen Steržaj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alen Steržaj
DIMENZIJA
5,82 MB
IME DATOTEKE
Pa ste vi normalni?!.pdf
ISBN
8878528842113

OPIS

Alen Steržaj, novinar ter basist in tekstopisec pri skupini Big foot mama, je v središče svojega prvenca postavil rokerja in njegov pogled na svet.Pa ste vi normalni?! je zbirka duhovitih kratkih zgodb iz resničnega vsakdanjika “malega” človeka, ki jih novinarju A. skozi svoje oči in besede pripoveduje osrednji lik Palček (v občasnem prepiru s pajdašem Medotom). Zanj so mnogi ljudje za maškare oblečeni boljekot v ponedeljek, ko gredo v službo. Ogorčen je nad vegetarijanci, ki trdijo, da riba ni meso. Videl je NLP na sto metrov. V srednji šoli je imel pank bend. Ne razume, zakaj imajo ženske toliko nepotrebnih problemov z moškimi (ampak tako pač je!). Pozna eno madžarsko besedo. Spopadel se je z morskim vragom. Pozna človeka, ki se je šel prostovoljno skuhat v kemično stranišče. Med sončnim mrkom se je smejal kokošim, ki so mislile, da je noč. Šestdeset metrov pod morjem je delal stojo. Ve, kako ugnati največjega norca. Gejem jehvaležen ... In še vedno išče okolje, kjer bo njegovo razmišljanje veljalo za normalno in povprečno!

Glazbenik ne podržava razne mjere poduzete u borbi protiv korona virusa pa ga sada muči organizacija koncerata. Na fotografiji koju je objavio na Instagramu vidi se koncert organiziran u Velikoj Britaniji, a na kojem […] ii pa ste vi normalni?! a.

Policajci su ga zaustavili koristeći "pepper" sprej i teleskop U incidentu na Općinskom sudu u Splitu, na lokaciji u Dračevcu, trojica pravosudnih policajaca oborila su muškarca na pod ... Uredno sam, kao i prethodna dva puta, ušao na ulaz s maskom na licu, prošao sam proceduru ulaska i sve je bilo u redu. Pa da nisam imao masku na ulazu ne bi me ni pustili", rekao je 28-godišnjak.

POVEZANE KNJIGE