Pa ste vi normalni?!

Pa ste vi normalni?! - Alen Steržaj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alen Steržaj
DIMENZIJA
9,75 MB
IME DATOTEKE
Pa ste vi normalni?!.pdf
ISBN
5874009079028

OPIS

Alen Steržaj, novinar ter basist in tekstopisec pri skupini Big foot mama, je v središče svojega prvenca postavil rokerja in njegov pogled na svet.Pa ste vi normalni?! je zbirka duhovitih kratkih zgodb iz resničnega vsakdanjika “malega” človeka, ki jih novinarju A. skozi svoje oči in besede pripoveduje osrednji lik Palček (v občasnem prepiru s pajdašem Medotom). Zanj so mnogi ljudje za maškare oblečeni boljekot v ponedeljek, ko gredo v službo. Ogorčen je nad vegetarijanci, ki trdijo, da riba ni meso. Videl je NLP na sto metrov. V srednji šoli je imel pank bend. Ne razume, zakaj imajo ženske toliko nepotrebnih problemov z moškimi (ampak tako pač je!). Pozna eno madžarsko besedo. Spopadel se je z morskim vragom. Pozna človeka, ki se je šel prostovoljno skuhat v kemično stranišče. Med sončnim mrkom se je smejal kokošim, ki so mislile, da je noč. Šestdeset metrov pod morjem je delal stojo. Ve, kako ugnati največjega norca. Gejem jehvaležen ... In še vedno išče okolje, kjer bo njegovo razmišljanje veljalo za normalno in povprečno!

Kostarika; Nikaragva; Panama; Kuba; ZDA •Washington •New York Pa ste vi normalni?! … in ostali šoki. Zame je bil pravi šok zadnjič, ko sva bila z Bokijem ponoči zunaj, pred nekim klubom.

Pa da nisam imao masku na ulazu ne bi me ni pustili", rekao je 28-godišnjak. Foto: Screenshot / RTL Foto: Foto: Screenshot / RTL 'Pola ljudi nije imalo masku pa sam ju i ja skinuo' »Pa ste vi normalni?!« se sprašuje Alen Steržaj, glasbeni novinar, tekstopisec in basist skupine Big foot mama.

POVEZANE KNJIGE