Mesto iz kock

Mesto iz kock - Warren Elsmore | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Warren Elsmore
DIMENZIJA
11,30 MB
IME DATOTEKE
Mesto iz kock.pdf
ISBN
1650431560142

OPIS

Od mostu v Sydneyskem pristanišču do stolpnice Transamerica Pyramid, od londonske Železniške postaje sv. Pankracija do barcelonske Sagrade Familie, Eifflovega stolpa in hotela Burj Al Arab - predstavljenih je več kot 100 svetovnih znamenitosti, ki jih lahko sami sestavite doma - na primer rdeča londonska telefonska govorilnica, rumen newyorški taksi in Fontana di Trevi v Rimu - pa tudi osupljive fotografije izjemnih gradbenih dosežkov iz lego kock, kot je Empire State Building. V knjigi so ti vidni v vsej svoji slavi.

In visok ljubljanski stolp. Je višji od Katarine? Podrobnosti o vsebini.

V mestu so gasilska postaja, knjižnica, policijska postaja, restavracija, gledališče ... Lutkovne uprizoritve pravljice Hišica iz kock - 19. september 2003 V Lutkovnem gledališču Ljubljana je bilo premierno uprizorjeno delo Ele Peroci in Edija Majarona Hišica iz kock (Gostovanja:Nova Gorica, Vrhnika, Krško, Novo mesto. Komplet kock - mesto,100 lesenih kock,20 kosov sestavljank,z motivom mesta,za 18 m+,dim.: 63 x 43 x 15,5 cm. Spletni portal Mestne občine Novo mesto - Dobrodošli na Dolenjskem.

POVEZANE KNJIGE