Kako očarati zapeljivko

Kako očarati zapeljivko - Karen Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
4,99 MB
IME DATOTEKE
Kako očarati zapeljivko.pdf
ISBN
1829308819851

OPIS

Ona išče romantično ljubezen, on pa zanesljivost in mir … Bosta kljub razlikam in starim zameram našla pot drug do drugega?Iznakažen zaradi grozne nesreče, v kateri je izgubil ženo, se čemerni lord Kirk za več let umakne iz družbe. Šele ko spozna svojo sosedo Dahlio Balfour, mlado lepotico, s katero ga druži ljubezen do poezije in knjig, ugotovi, da lahko le ob njej pozabi na svojo preteklost. A pri zapeljevanju je silno neroden in ne zna ubirati pravih strun! Da bi naposled osvojil želeno gospodično, zaprosi za pomoč svojo botro, vojvodinjo Roxburško, ki ga nauči pravih manir in ga spremeni v čednega junaka Dahlijinih sanj.Ko mlada lepotica prispe na vojvodinjino zabavo, ni pripravljena na srečanje s svojim sosedom, na katerega jo veže veliko neprijetnih spominov. A čez čas ga vendarle začne gledati v povsem novi luči. Ko nekoč Kirk ujame njene ustnice v poljub, Dahlia spozna, da bi bil lahko prav on njen romantični junak, po katerem tako zelo hrepeni. Toda nerazčiščene teme iz preteklosti in številne nerodnosti vse skupaj precej zapletejo …Bo Dahlia vzljubila Kirka kljub njegovim številnim fizičnim in psihičnim brazgotinam? Bo čemerni vdovec omehčal svoje srce in spustil na plan vsa svoja čustva?

109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1) s 15.6.2013 prinaša nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih v računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Kljub najboljšim namenom pa Lily svojemu srcu ne more ukazovati in zaljubi se v revnega divjega princa Wulfa. Ameriška avtorica več kot ducata romantičnih uspešnic (Kako očarati zapeljivko, Kako ujeti grofico, Kako ujeti višavca …) zna ljubezenske niti preplesti z drznostjo, čutnostjo in humorjem.

Preden začneš brati skrivnosti zapeljevanja, si moraš zapomniti tudi tole: Ne glede na to, katero taktiko boš ubral in kaj boš rekel, pazi na to, KAKO boš rekel. Vsake besede niso primerne za vsak kraj ter vsak trenutek. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

POVEZANE KNJIGE