Kako očarati zapeljivko

Kako očarati zapeljivko - Karen Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
9,54 MB
IME DATOTEKE
Kako očarati zapeljivko.pdf
ISBN
5219417051507

OPIS

Ona išče romantično ljubezen, on pa zanesljivost in mir … Bosta kljub razlikam in starim zameram našla pot drug do drugega?Iznakažen zaradi grozne nesreče, v kateri je izgubil ženo, se čemerni lord Kirk za več let umakne iz družbe. Šele ko spozna svojo sosedo Dahlio Balfour, mlado lepotico, s katero ga druži ljubezen do poezije in knjig, ugotovi, da lahko le ob njej pozabi na svojo preteklost. A pri zapeljevanju je silno neroden in ne zna ubirati pravih strun! Da bi naposled osvojil želeno gospodično, zaprosi za pomoč svojo botro, vojvodinjo Roxburško, ki ga nauči pravih manir in ga spremeni v čednega junaka Dahlijinih sanj.Ko mlada lepotica prispe na vojvodinjino zabavo, ni pripravljena na srečanje s svojim sosedom, na katerega jo veže veliko neprijetnih spominov. A čez čas ga vendarle začne gledati v povsem novi luči. Ko nekoč Kirk ujame njene ustnice v poljub, Dahlia spozna, da bi bil lahko prav on njen romantični junak, po katerem tako zelo hrepeni. Toda nerazčiščene teme iz preteklosti in številne nerodnosti vse skupaj precej zapletejo …Bo Dahlia vzljubila Kirka kljub njegovim številnim fizičnim in psihičnim brazgotinam? Bo čemerni vdovec omehčal svoje srce in spustil na plan vsa svoja čustva?

031 359 831 (Magdalena Svetina Terčon) ali na e-naslov: [email protected] Ne glede na to, katero taktiko boš ubral in kaj boš rekel, pazi na to, KAKO boš rekel. Preden začneš brati skrivnosti zapeljevanja, si moraš zapomniti tudi tole: Ne glede na to, katero taktiko boš ubral in kaj boš rekel, pazi na to, KAKO boš rekel.

A tudi dnevi, ko jo naprej žene notranji nemir. Ogenj pravzaprav, ki ga lahko pogasi le izbranec.

POVEZANE KNJIGE