Ustvari in zgradi

Ustvari in zgradi - Julian Gough, Kirsten Kearney, Yazur Strovoz | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julian Gough, Kirsten Kearney, Yazur Strovoz
DIMENZIJA
9,56 MB
IME DATOTEKE
Ustvari in zgradi.pdf
ISBN
4712792553749

OPIS

Minecraft, skromna računalniška igra o sestavljanju kock, je danes svetovni fenomen, ki vnema domišljijo po celem svetu. Na začetku leta 2014 je Minecraft presegel 100 milijonov registriranih uporabnikov. Čar igre so neskončne možnosti, ki jih nudi igralcu.Ustvari in zgradi: Neverjetna mesta v igri Minecraft prikazuje vrhove te ustvarjalne svobode in vključuje osupljive svetove mojstrov gradnje.Te neverjetne stvaritve, od razraščenih urbanih metropol do nezemeljskih fantazijskih kraljestev in umetnin iz gotskega obdobja, so prvikrat predstavljene skupaj.

Age of War Strategija! Guns n Glory Heroes Tower defense igra Blitz Tactics Pripelji vojsko do zastavice Stickman Army: The Resistance Pripravi se na vojno! ... Goodgame Empire je odlična strategija. Zgradi svoje gradove, ustvari močno vojsko in se spopadi v epskih bitkah z drugimi igralci.

Postani najboljši košarkaški menedžer in vzpostavi ekipno kemijo z osvajanjem trofej, medalj, nagrad in plaket za vsak naslov in tekmovanje ... Če želiš nekaj spremeniti, zgradi nov model, zaradi katerega bo obstoječi model zastarel.« »Ustvari tak svet, da bo deloval za 100 % človeštva, in to v najkrajšem možnem času, s spontanim sodelovanjem, brez ekoloških kršitev in ne da bi komurkoli škodil.« To je postalo tudi poslanstvo ILFI in LFE. Prodam zelo dobro ohranjeno knjigo: Ustvari in zgradi neverjetna mesta v igri Minecraft. Knjiga ima 256 strani, kjer so podrobno opisani projekti igralcev, ter razna navodila, kako kaj zgraditi.

POVEZANE KNJIGE