Ustvari in zgradi

Ustvari in zgradi - Julian Gough, Kirsten Kearney, Yazur Strovoz | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julian Gough, Kirsten Kearney, Yazur Strovoz
DIMENZIJA
3,58 MB
IME DATOTEKE
Ustvari in zgradi.pdf
ISBN
7323262530803

OPIS

Minecraft, skromna računalniška igra o sestavljanju kock, je danes svetovni fenomen, ki vnema domišljijo po celem svetu. Na začetku leta 2014 je Minecraft presegel 100 milijonov registriranih uporabnikov. Čar igre so neskončne možnosti, ki jih nudi igralcu.Ustvari in zgradi: Neverjetna mesta v igri Minecraft prikazuje vrhove te ustvarjalne svobode in vključuje osupljive svetove mojstrov gradnje.Te neverjetne stvaritve, od razraščenih urbanih metropol do nezemeljskih fantazijskih kraljestev in umetnin iz gotskega obdobja, so prvikrat predstavljene skupaj.

... Zemljišče kupi Ivan Janesh in zgradi manjšo pritlično stavbo za strojenje kož. 1879 Na mestu starega objekta zgradi Janesh enonadstropno usnjarsko delavnico.

Vas zanima, kako pa si ptički sami zgradijo gnezdo? Po tem so zelo zanne lastovke, ki si gnezdo velikokrat zgradijo tudi v kakšni hiši ali na terasi. Z avas smo izbrali nekaj videoposnetkov. VIDEO: Noro, hišo zgradi v pičlih osmih urah! M.M.

POVEZANE KNJIGE