Uporabimo les

Uporabimo les - Boštjan Bračič, Vladimir Stegne | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boštjan Bračič, Vladimir Stegne
DIMENZIJA
6,9 MB
IME DATOTEKE
Uporabimo les.pdf
ISBN
7612964938543

OPIS

V priročniku avtorja nazorno prikažeta pot lesa od hloda do izdelka. Poleg vseh postopkov obdelave in zaščite lesa ter potrebnega orodja so knjigi dodani natančni načrti za izdelavo nekaterih najbolj osnovnih in uporabnih izdelkov.Knjiga je namenjena vsem, ki se bodo sami lotili obdelave lesa in si za dom in vrt izdelali kaj praktičnega kot tudi tistim manj spretnim, da se bodo lahko z jasno idejo obrnili na profesionalne mizarje in lesarske mojstre. Koristila bo tudi študentom in dijakom s področja lesarstva.

... 2011), Obvladajmo podnebne spremembe-uporabimo les ... Uporabimo slovenski les v domači industriji .

Ta je v višini 80 % sofinanciran iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj. Skupna vrednost operacije (neto upravičeni stroški + DDV) je 126.886,00 €, od tega vrednost ESPR 92.004,80 € (80 %). Uporabimo les spirala.

POVEZANE KNJIGE