Prve besede

Prve besede - Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau
DIMENZIJA
12,79 MB
IME DATOTEKE
Prve besede.pdf
ISBN
2424518991993

OPIS

Slikanica, s katero si bo otrok ob figuricah iz modelirne mase bogatil besedni zaklad v slovenščini in se začel učiti prvih besed v angleščini.

Deklico, ki jo je prejšnji teden skupaj s sestricama in bratcem zgodaj zjutraj oče zbudil in vrgel z balkona na otoku Pag šest metrov v globino, so zaradi hudih poškodb prepeljali iz bolnišnice v Zadru v Zagreb in ... Posebno pisalo in knjiga, v kateri lahko izbrišemo, kar smo pisali, nudita otrokom vse, kar potrebujejo, da se naučijo prvih besed. Učila Prve besede - odkrivam svet je na voljo v trgovini Baby Center po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku "Trgovine". Garancijske pogoje za Učila Prve besede - odkrivam svet preveri v trgovini, kjer ga nameravaš kupiti.

prve besede Žar Žad Žid Žig Žur Žir. created date: 3/21/2020 4:10:28 pm ... Prve besede.

POVEZANE KNJIGE