Prve besede

Prve besede - Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau
DIMENZIJA
5,61 MB
IME DATOTEKE
Prve besede.pdf
ISBN
4354748356363

OPIS

Slikanica, s katero si bo otrok ob figuricah iz modelirne mase bogatil besedni zaklad v slovenščini in se začel učiti prvih besed v angleščini.

Mariborski tiskarji leta 1905 Foto: Arhiv NUK. PRVE BESEDE. Pred vami je PRVA zbirka pričevanj bolnikov - otrok, njihovih staršev in odraslih, ki trpijo za pljučnimi in alergijskimi boleznimi.

In živimo in vzgajamo v upanju in veri, da si bodo naši otroci zapomnili naše zadnje ... Moje prve besede - sestavljanka je kot nalašč za zabavno in igrivo spoznavanje otrokovega okolja! 28 kosov sestavljanke bo otrok zložil v sestavljanko, veliko 34 x 52 cm, da se bo prikazalo 26 različnih predmetov. Pri tem mu bo v pomoč plakat, ki ga na koncu lahko prilepi na steno v svoji sobi. Poveži besede in slike.

POVEZANE KNJIGE