Program za ozdravitev sladkorne bolezni

Program za ozdravitev sladkorne bolezni - Neal Barnard | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neal Barnard
DIMENZIJA
4,3 MB
IME DATOTEKE
Program za ozdravitev sladkorne bolezni.pdf
ISBN
8842399775031

OPIS

Če imate sladkorno bolezen, so vam verjetno povedali, da je vaše stanje neozdravljivo. Dolga leta je v konvencionalni medicini veljajo, da je v primeru sladkorne bolezni produkcija inzulina za vedno okvarjena. A kot nam v svoji prelomni novi knjigi pokaže dr. Neal Barnard, to preprosto ni res. Sladkorna bolezen ni več stanje, s katerim se morate sprijazniti. Ni treba, da se počasi in postopoma poslabšuje. Če ste sladkorni bolnik, je zdaj čas, da bolezen vzamete v svoje roke – in ozdravite. Ta knjiga predstavlja popolnoma novo metodo za preprečevanje, nadzor in popolno ozdravitev sladkorne bolezni.

Neal Barnard nam v svoji novi, prelomni knjigi Program za ozdravitev sladkorne bolezni pokaže, da sladkorna bolezen ni več stanje, s katerim se morate sprijazniti. Ni treba, da se počasi in postopoma poslabšuje.

Mnogim ljudem bo ta knjiga rešila ali dramatično izboljšala življenje. Vaše sladkorne bolezni ne bomo pozdravili namesto vas. Program je zasnovan tako, da vam pomaga razumeti vzroke sladkorne bolezni in kako jih lahko odpravite s spremembo prehrane in življenjskega sloga.

POVEZANE KNJIGE