Program za ozdravitev sladkorne bolezni

Program za ozdravitev sladkorne bolezni - Neal Barnard | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neal Barnard
DIMENZIJA
12,45 MB
IME DATOTEKE
Program za ozdravitev sladkorne bolezni.pdf
ISBN
7407215175942

OPIS

Če imate sladkorno bolezen, so vam verjetno povedali, da je vaše stanje neozdravljivo. Dolga leta je v konvencionalni medicini veljajo, da je v primeru sladkorne bolezni produkcija inzulina za vedno okvarjena. A kot nam v svoji prelomni novi knjigi pokaže dr. Neal Barnard, to preprosto ni res. Sladkorna bolezen ni več stanje, s katerim se morate sprijazniti. Ni treba, da se počasi in postopoma poslabšuje. Če ste sladkorni bolnik, je zdaj čas, da bolezen vzamete v svoje roke – in ozdravite. Ta knjiga predstavlja popolnoma novo metodo za preprečevanje, nadzor in popolno ozdravitev sladkorne bolezni.

Neal Barnard - Preprečite in odpravite sladkorno bolezen. Mocchiato.

Ni treba, da se počasi in postopoma poslabšuje. Če ste sladkorni bolnik, je zdaj čas, da bolezen vzamete v svoje roke - in ozdravite.

POVEZANE KNJIGE