Pogum

Pogum - Lona Eversden, Arlene K. Unger | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lona Eversden, Arlene K. Unger
DIMENZIJA
3,59 MB
IME DATOTEKE
Pogum.pdf
ISBN
9506601708064

OPIS

Izognite se dvomom in samokritiki s 50 preprostimi, a učinkovitimi vajami čuječnosti in sproščanja. Negativno razmišljanje boste nadomestili s pozitivno naravnanostjo ter v sebi odkrili pogum in samozavest. Priročnik je ravno pravšnje velikosti, da ga imamo lahko vedno pri roki. Pogum in samozavest prihajata od znotraj. Gre za stanje duha, ki temelji na zavedanju lastne vrednosti, dobrem počutju v svojem telesu in prepričanju, da smo lahko uspešni. Čeprav se zdi, kot da so nekateri ljudje že po naravi samozavestni, lahko svojo samozavest vsi okrepimo. V tej knjigi boste našli 50 kratkih vaj, s katerimi boste, če jih redno delate, dosegli prav to. Temeljijo na preverjenih znanstvenih dognanjih, tehnikah vizualizacije in afirmacij, kognitivni vedenjski terapiji, čustvenem treningu možganov in zmanjševanju stresa s čuječnostjo. Knjigo lahko odprete kjerkoli in naredite naključno vajo ali pa se je lotite bolj sistematično in vaje delate zaporedoma,kot si sledijo v poglavjih. Izkoristite dan in začnite takoj.

Ne glede na to, ali gre za novo razmerje, pomemben sestanek, ustvarjalni proces ali neprijeten družinski pogovor - v sebi moramo najti pogum, da se spopademo s svojo ranljivostjo in se z vsem srcem predamo cilju. Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za pogum v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Ministrica, zberite pogum! Ko sem v ponedeljek gledala pogovor pravosodne ministrice Lilijane Kozlovič z Marcelom Štefančičem v Studiu City, sem si rekla, uboga ženska, pokliči v žensko svetovalnico ali pa pojdi v varno hišo.Spomnila sem se tudi njenega zatrjevanja, da s predsednikom vlade nista v konfliktu, le da on včasih povzdigne glas. Pogum Pogum. Pogum ni odsotnost strahu, pravi Osho, temveč popolna navzočnost strahu, človek pa ima pogum, da se spopade z njim..

Pogum; OSHO V nasprotju s knjigami, ki se osredotočajo na junaška dejanja v izjemnih okoliščinah, se to delo ... Pogum in vztrajnost sta talismana, pred katerima težave in ovire izpuhtijo v zrak. (JOhn Q.

POVEZANE KNJIGE