Pogum

Pogum - Lona Eversden, Arlene K. Unger | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lona Eversden, Arlene K. Unger
DIMENZIJA
11,48 MB
IME DATOTEKE
Pogum.pdf
ISBN
3282843513497

OPIS

Izognite se dvomom in samokritiki s 50 preprostimi, a učinkovitimi vajami čuječnosti in sproščanja. Negativno razmišljanje boste nadomestili s pozitivno naravnanostjo ter v sebi odkrili pogum in samozavest. Priročnik je ravno pravšnje velikosti, da ga imamo lahko vedno pri roki. Pogum in samozavest prihajata od znotraj. Gre za stanje duha, ki temelji na zavedanju lastne vrednosti, dobrem počutju v svojem telesu in prepričanju, da smo lahko uspešni. Čeprav se zdi, kot da so nekateri ljudje že po naravi samozavestni, lahko svojo samozavest vsi okrepimo. V tej knjigi boste našli 50 kratkih vaj, s katerimi boste, če jih redno delate, dosegli prav to. Temeljijo na preverjenih znanstvenih dognanjih, tehnikah vizualizacije in afirmacij, kognitivni vedenjski terapiji, čustvenem treningu možganov in zmanjševanju stresa s čuječnostjo. Knjigo lahko odprete kjerkoli in naredite naključno vajo ali pa se je lotite bolj sistematično in vaje delate zaporedoma,kot si sledijo v poglavjih. Izkoristite dan in začnite takoj.

Poslušajte njihove zadnje posnetke in dodajte tudi vaš komentar. Z veseljem vam bodo odgovorili.

Gre za petčlansko zasedbo z inštrumentalnim triom in štiriglasnim petjem. Na festivalih narodnozabavne glasbe je ansambel osvojil vrsto nagrad. Področja dela v projektu POGUM Da bi imel v času šolanja vsak učenec, dijak, študent čim boljše priložnosti za razvoj znanja in ključnih kompetenc, je bil na ravni EU oblikovan kompetenčni okvir (EntreComp) - podjetnostna kompetenca, ki zagotavlja, da vsakdo razvija podjetnost v treh zaokroženih področjih: V seriji 50 knjig, ki so nas napisale, iščemo knjigo, ki nas je najbolj zaznamovala, ki nas je konstituirala kot narod, ki nas je skratka napisala.

POVEZANE KNJIGE