Pogum

Pogum - Lona Eversden, Arlene K. Unger | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lona Eversden, Arlene K. Unger
DIMENZIJA
7,52 MB
IME DATOTEKE
Pogum.pdf
ISBN
3154433354204

OPIS

Izognite se dvomom in samokritiki s 50 preprostimi, a učinkovitimi vajami čuječnosti in sproščanja. Negativno razmišljanje boste nadomestili s pozitivno naravnanostjo ter v sebi odkrili pogum in samozavest. Priročnik je ravno pravšnje velikosti, da ga imamo lahko vedno pri roki. Pogum in samozavest prihajata od znotraj. Gre za stanje duha, ki temelji na zavedanju lastne vrednosti, dobrem počutju v svojem telesu in prepričanju, da smo lahko uspešni. Čeprav se zdi, kot da so nekateri ljudje že po naravi samozavestni, lahko svojo samozavest vsi okrepimo. V tej knjigi boste našli 50 kratkih vaj, s katerimi boste, če jih redno delate, dosegli prav to. Temeljijo na preverjenih znanstvenih dognanjih, tehnikah vizualizacije in afirmacij, kognitivni vedenjski terapiji, čustvenem treningu možganov in zmanjševanju stresa s čuječnostjo. Knjigo lahko odprete kjerkoli in naredite naključno vajo ali pa se je lotite bolj sistematično in vaje delate zaporedoma,kot si sledijo v poglavjih. Izkoristite dan in začnite takoj.

Čeprav se zdi, kot da so nekateri ljudje že po naravi samozavestni, lahko svojo samozavest vsi okrepimo. V tej knjigi boste našli 50 kratkih vaj, s katerimi boste, če ... Zbirko novel Strah in pogum poleg razvpite Blažene krivde sestavljajo tri novele: Temna stran mesca, Ogenj in Črna orhideja.

Na spletni strani www.zbralismopogum.si bo tako že od ponedeljka 21.12. na voljo kratek igrano-dokumentarni film o plebiscitu, v katerem bo učence in dijake nagovoril tudi predsednik republike Borut Pahor. Svet Podjetništva je spletno mesto, na katerem vas prek odkritih in direktnih pogovorov spustimo v glave veleumov, ki uspešno vodijo slovenska podjetja… istočasno pa vam predamo kakšen praktičen marketinško-podjetniški nasvet. pogum Krepitev kompetence podjetnosti in spodbujanje prožnega prehajanja med izobraževanjem in okoljem v osnovnih šolah Naša šola se je v šolskem letu 2017/2018 vključila v projekt Pogum in je ena izmed razvojnih šol. Nekoč ko zbral bom ves pogum Za vse večere, vse noči, ko čakaš tiho, brez strasti pripravljena in skrita.

POVEZANE KNJIGE