Kako so kuhali pri Kosovelovih

Kako so kuhali pri Kosovelovih Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,60 MB
IME DATOTEKE
Kako so kuhali pri Kosovelovih.pdf
ISBN
8429083499048

OPIS

Gre za zbirko receptov s kuharskega tečaja, ki ga je v Divači vodila Antonija Kosovel in ki jo v svoji domoznanski zbirki hrani Kosovelova knjižnica Sežana. Pobudo za objavo gradiva v knjižni obliki sta sprejela ZTT in Buča d.o.o., tako, da je knjiga rezultat skupnega projekta, s katerim je podarjena tudi vloga, ki jo je v življenju na Krasu odigrala Tončka Kosovel, sestra Srečka Kosovela.

Urnik Sežana. pon - pet: 7.00 - 18.00 sobota: 8.00 - 13.00 nedelje in prazniki: zaprto julija in avgusta ob sobotah: zaprto. Med epidemijo so morali prvič po 20 letih poslovanja celoten objekt popolnoma zapreti.

Gonilna sila fašenskega dogajanja je bil Peteršič, njegova žena Meta je pri ciganih aktivna še danes. Spomni se, da so bila prva ciganska krila izdelana iz ženskih spodnjih kril, lasulje in brki pa iz konoplje, ki so jo prebarvali s črno barvo. Glasnik Občine Divača • letnik 21 • št.

POVEZANE KNJIGE