Kako so kuhali pri Kosovelovih

Kako so kuhali pri Kosovelovih Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,70 MB
IME DATOTEKE
Kako so kuhali pri Kosovelovih.pdf
ISBN
1021021543533

OPIS

Gre za zbirko receptov s kuharskega tečaja, ki ga je v Divači vodila Antonija Kosovel in ki jo v svoji domoznanski zbirki hrani Kosovelova knjižnica Sežana. Pobudo za objavo gradiva v knjižni obliki sta sprejela ZTT in Buča d.o.o., tako, da je knjiga rezultat skupnega projekta, s katerim je podarjena tudi vloga, ki jo je v življenju na Krasu odigrala Tončka Kosovel, sestra Srečka Kosovela.

Nekaj izkušenj ljudi, zaposlenih pri bogataših, je pozitivnih, saj dobivajo visoke nagrade in se vozijo v prestižnih avtomobilih, medtem ko nekateri v službi doživljajo pravo nočno moro. Druga napaka pri kuhanju testenin je dodajanje olja v vodo,v kateri jih bomo kuhali. Nekaj kapljic olja sprijemanja testenin ne bo preprečilo.

maj. Domov | naslovnica kako so kuhali pri kosovelovih tisk. naslovnica kako so kuhali pri kosovelovih tisk.

POVEZANE KNJIGE