Izzivalna z biseri

Izzivalna z biseri - Madeline Hunter | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Madeline Hunter
DIMENZIJA
9,66 MB
IME DATOTEKE
Izzivalna z biseri.pdf
ISBN
4080432578730

OPIS

Zahteval je le tri poljube na dan … A dala mu je več, kot si je upal želeti.Svetovno priznana pisateljica Madeline Hunter z romanom o poželenju med dušama, ki ju združi neobičajna usoda, nadaljuje s svojo serijo štirih odličnih romanov iz obdobja regentstva.Grof Hawkeswell že dve leti, odkar je na sam poročni dan izginila njegova nevesta, bogata dedinja Verity Thompson, živi v negotovosti. Niso je razglasili za mrtvo, zato se Hawkeswell s pravnega vidika ne sme ponovno poročiti in tudi nima dostopa do ženinega denarja. Eno ali drugo bi ga namreč rešilo iz hude finančne krize, v kateri se je znašel.Verity, ki jo je njen sleparski bratranec prisilil v poroko s Hawkeswellom, je iz Londona zbežala na podeželje. Ker je naziv grofice in visok družbeni položaj nista zanimala, se je bila v zameno za svobodo pripravljena odreči svoji dediščini. Ko odkrijejo njeno ukano, se mora Verity vrniti v zakon brez ljubezni.Hawkeswell sklene dogovor z Verity: v zameno za tri poljube na dan ne bo vztrajal pri pravicah, ki izhajajo iz zakonske zveze. Toda Verity odkrije, da obstajajo navadni poljubi … Obstajajo pa tudi drugačni poljubi. V rokah mojstra umetnosti ljubezni začne spoznavati pravi pomen zapeljevanja.

Grof Hawkeswell že dve leti, odkar je na sam poročni dan izginila njego... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Izzivalna z biseri Izzivalna z biseri Madeline Hunter. 10,90 ... Izzivalna z biseri.

Pri izdelavi nakita se danes v največji meri uporabljajo gojene. Serija: Wicked Trilogy, 1.knjiga Zvrst: ZG 6 * * * ½ 21 vote Bogata izbira poročnih in zaročnih prstanov ter drugega nakita. Pokličite 07 30 66 950 ali pišite na [email protected]

POVEZANE KNJIGE