Domača kuhna pa to

Domača kuhna pa to Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,9 MB
IME DATOTEKE
Domača kuhna pa to.pdf
ISBN
3029219488143

OPIS

Z namenom, da skrite jedi naših prednikov širom dežele ne bi ostale le mit o nekdanji slovenski kuhinjo in z njihovimi ustvarjalci odšle v pozabo, so se slovenski osnovnošolci vnovič podali na pot raziskovanja lastne kulinarične dediščine in se na Tekmovanju v kuharskih veščinah avtohtonih lokalnih ali regionalnih posebnosti odpravili na izlet v zgodovino slovenske kmečke, delavske ali meščanske kuhinje, kot ga še nismo doživeli.

Kuhna pa to. V termah 3000, v hotelu Ajda, je 6.3.2012 potekalo kuharsko tekmovanje Kuhna pa to, katerega smo se udeležili osnovnošolci različnih pomurskih šol, v sodelovanju s projektom zdrava prehrana. Domača kuhna pa to Anka Peljhan ali Otroci obujajo zgodovino slovenske kulinarike.

Napočil je 15. maj in z njim finalno tekmovanje v kuharskih veščinah avtohtonih lokalnih posebnosti "Domača kuhna pa to ..." Ob 11.

POVEZANE KNJIGE