Vrtni ptiči v naravni velikosti

Vrtni ptiči v naravni velikosti - Daniela Strauß | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Daniela Strauß
DIMENZIJA
7,46 MB
IME DATOTEKE
Vrtni ptiči v naravni velikosti.pdf
ISBN
8062012290721

OPIS

Poznavanje in določevanje ptičev je zdaj še preprostejše. Najpogostejši pernati obiskovalci naših vrtov so v tem priročniku prikazani v naravni velikosti, zato pri prepoznavanju skoraj ne more priti do pomot.• 60 vrst vrtnih ptičev od majhnega rumenoglavega kraljička do velike mlakarice• Zanesljivo iskanje s primerjanjem velikosti• Vse značilnosti na velikih fotografijah• Dopolnilne fotografije s pomembnimi podrobnostmi• Dodatek: gnezda in gnezdilniceVeliko veselja pri prepoznavanju in opazovanju!

Pogosto na vrtu potrebujemo tudi večje elemente, kot na primer leseni podest, na katerega lahko postavimo vrtno garnituro, ali vrtne pregrade in letne kuhinje. Na voljo so naslanjači, dvosedi in trosedi ter odlično modulno vrtno lounge pohištvo, ki si ga sestavite po želji. Oblazinjeni deli lounge kompletov so odlične kakovosti, nekatere mizice imajo posebno funkcijo prilagajanja višine.

11,50 € Poznavanje in določevanje ptičev je zdaj še preprostejše. Najpogostejši pernati obiskovalci naših vrtov so v tem priročniku prikazani v naravni velikosti, zato pri prepoznavanju skoraj ne more priti do pomot.

POVEZANE KNJIGE