Ulica v mesečini

Ulica v mesečini - Samantha Young | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
3,27 MB
IME DATOTEKE
Ulica v mesečini.pdf
ISBN
1688212052416

OPIS

Logan je dve leti plačeval za storjene napake. Pripravljen je začeti znova. Ima sijajno stanovanje, dobro službo, zabava se s celo kopico žensk, ki mu odvračajo misli od njegove preteklosti. Soočiti pa se mora tudi z žensko, ki ga ob pamet spravlja na popolnoma drugačen način …Grace je s selitvijo v drugo mesto pobegnila od svoje manipulativne družine. Novo življenje je prilagodila lastnim potrebam, tako da je skoraj popolno. Najti si mora samo še gospoda Pravega – ali pa vsaj ugotoviti, kako naj se ne zmeni za neustavljivo privlačnega, toda zoprnega ženskarja v podobi njenega soseda.Odločena je, da z Loganom ne bo imela prav nič, vendar pa življenjsko prelomno presenečenje poskrbi, da se neukročeni lomilec ženskih src začne počasi spreminjati v natančno tako trdnega in zanesljivega moškega, kakršnega išče. Ko ravno začne popuščati njegovemu šarmu, njena nerešena preteklost grozi, da bo izničila vse, kar sta trudoma ustvarila …

Mislim, da je ta zgodba naravnost očarljiva in za ščepec boljša od ostalih. Polna topline, ljubezni in družinske povezanosti. Samantha Young knjige: najboljše avtorja (Junak, Neskončna širjava v nas, Bostonske noči, Dublinska ulica, Londonska ulica, Jamajška ulica, Indijska ulica, Škotska ulica, Valentine, Ulica v mesečini, Moon Spell, Prava stvar, Čisto vsaka stvar, Igra življenja) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Pobeg v mesečini > Črna noč sredi gozda.

27 l Lenart, Nikova ul. 1a .. V zadnjem času smo priča razmahu najrazličnejših teorij zarot, med katerimi je pri nas trenutno na prvem mestu dvom, povezan z virusom SARS-CoV-2.

POVEZANE KNJIGE