Spopad dinozavrov

Spopad dinozavrov Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,33 MB
IME DATOTEKE
Spopad dinozavrov.pdf
ISBN
8099995555953

OPIS

Ali si drznete biti PRIČA BOJEM med dinozavri na življenje in smrt?Kateri dinozavri so kot del svoje bojne taktike uporabljali oklep?Kaj bi se zgodilo, če bi se srečala tiranozaver in triceratops?Kateri dinozavri so zaščito našli v čredi?

Zgodba pravi, da se je pred dolgimi leti zgodil velik spopad med ljudmi in stroji, ki jih je nadzorovala umetna inteligenca. Bojevanje je bilo ... Nekateri predstavniki ptičjenogih dinozavrov so preživ-Ijali vroča poletja v mirovanju (dormantno), zakopani v podzemne brloge.

Število izposoj: 339. Sigla Naziv knjižnice ... Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija Telefonska številka: +386 31 777 926 Dnevnik ...

POVEZANE KNJIGE